Home Uit & thuis 5 adembenemende Airbnb’s in het groen

5 adembenemende Airbnb’s in het groen

airbnb.com
Ontsnappen aan het drukke leven doe je gegarandeerd met een overnachting in het groen. Van deze Airbnb’s kom je alvast helemaal tot rust!

Uniek zichtin IJsland

We starten meteen met de meest imposante Airbnb uit onze lijst. Wat wil je ook voor de prijs van 263 euro per nacht? The view vanuit de living op de rivieren en bergen is zo adembenemend dat het haast nep lijkt. Verder is de ligging ook top. Zo raak je op enkele minuten tijd bij de 3000 jaar oude vulkaankrater ‘Kerid’.

airbnb's in het groen

airbnb's in het groen

Back to basics in de VS

Dit Japans geïnspireerde hutje is aantrekkelijk voor de avontuurlijke vrouwen onder ons. Hier ga je terug back to basics. Zo is er bijvoorbeeld geen douche aanwezig, maar wel koud water. Breng je vaak een bezoek aan het toilet? Zorg dan je dat op tijd vertrekt want het composttoilet(!) ligt ietsje verder in het bos. Voor deze unieke ervaring betaal je 114 euro per nacht.

airbnb's in het groen

airbnb's in het groen

Bootje varen in Zweden

Je overnacht hier midden in de natuur in een modern interieur. Deze cottagewoning won zelfs een architectuurprijs voor de inrichting. Het huisje is gelegen op een eilandje, dus een auto kan je hier niet gebruiken. Als je andere plaatsjes wil ontdekken in de buurt, verplaats je je met het bijhorende bootje. Overnachten doe je hier vanaf 195 euro per nacht.

airbnb's in het groen

airbnb's in het groen

Overwinteren in Canada

Oké, 291 euro per nacht is niet niets, maar aan deze plek kan je echt niet weerstaan! Dit is een architecturaal pareltje midden in het bos in Golden, Canada. We hebben in dit lijstje al de meest imposante Airbnb gezien, maar dit is sowieso de meest betoverende! Als je zin hebt in wat meer avontuur kan je er hiken, of raften op de Blaeberry rivier die ook in het bos ligt!

airbnb's in het groen

airbnb's in het groen

Sprookje in Cornwall (UK)

In dit schattige huisje waan je je in een sprookje. Het lijkt wat klein, maar er past zelfs een douche en toilet in. Het prachtige strand Porthallow ligt slechts op 10 minuten wandelafstand verwijderd. De vele velden rond het huisje geven de zonsopgang en ondergang een spectaculair zicht. Voor dit sprookje betaal je 141 euro per nacht. Er is wel één huisregel van de eigenaars: ‘Chirp with the birds in the morning!’ 

airbnb's in het groen

airbnb's in het groen

Volgende week zijn we er voor een laatste keer terug met onze favoriete lowbudget Airbnb's!

*5 waanzinnige lofts op Airbnb

*5 leuke Airbnb's op het water