Home celebs ZIEN: James Cooke maakte als kleine jongen zijn tv-debuut in ‘Flikken’

ZIEN: James Cooke maakte als kleine jongen zijn tv-debuut in ‘Flikken’

'Zie mij daar zitten met mijn casserole-kapsel, dat trok op niks!'

James Cooke is ondertussen een bekend gezicht in Vlaanderen. We kunnen hem tegenwoordig weer van maandag- tot en met donderdagavond aan het werk zien op VIER in ‘Gert Late Night’. Zijn allereerste tv-rol had hij echter al op jonge leeftijd te pakken in de VRT-serie ‘Flikken’.

James Cooke kan in Vlaanderen niet meer op straat lopen zonder herkend te worden. Met zijn bff Karen Damen maakte hij al verschillende programma’s, zoals ‘Camping Karen & James’ en ‘Nieuwe Buren’. Als sidekick van Gert Verhulst entertaint hij ons op weekavonden in ‘Gert Late Night’.

Gastrolletje

Zijn eerste stapjes in tv-land zette hij een hele poos terug. Hij speelde namelijk al op jonge leeftijd een gastrol in de populaire VRT-serie ‘Flikken’, en dat aan de zijde van niemand minder dan Andrea Croonenberghs. James schaamt zich duidelijk wel een beetje voor zijn tv-debuut en geeft met een knalrood hoofd toe dat hij dat tot nu toe altijd verzwegen had voor iedereen. Betrapt!

Casserole-coupe

Gert vond dat James best wel een mooi manneke was in zijn jonge jaren, maar James denkt daar volledig anders over. ‘Allez, zie mij daar zitten met mijn casserole-kapsel‘, aldus James. ‘Het is heel lief dat je zegt dat ik een mooi kind was, maar ik trok op niks.’ Gelukkig voor ons was dat niet het einde van James’ tv-carrière en kunnen we ons nog steeds te pletter lachen met zijn zotte fratsen op het kleine scherm.


Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.