https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle 13 x megalomane mannen en zielige zelfingenomenheid in de zevende ‘EOTBDD’-aflevering

13 x megalomane mannen en zielige zelfingenomenheid in de zevende ‘EOTBDD’-aflevering

Wij hebben onze favoriete bewoner van de villa gevonden. Jammer dat hij niet vaker in beeld gelopen komt...

Vanavond viel het weer bijzonder hard op hoe goed de deelnemers van ‘EOTBDD’ met zichzelf (lijken te) staan. Wij verzamelden de meest cringy momenten.

Tijdens de eerste aflevering geloofden we nog helemaal niets van Jordens gestoef. Dat Jorden vreemd genoeg elke vrouw die zijn lid maar begeert lijkt kunnen te strikken, moeten we ondertussen wel geloven. En de vrouwen die hij niet wil, die zullen het ook geweten hebben. Roys ex Chayenne bijvoorbeeld.

En opvliegende Britt? Die wil plots meelopen met alle andere dames in de villa die al in Jordens bed kropen. Maar Jorden houdt de boot af…

Al is wat extra info vragen wel toegestaan. Toch?

Cringe! Maar wat later die avond – je kan het al raden – ligt Britt toch gewoon onder de dekens bij Jorden.

Om dan de dag nadien extreem belachelijk gemaakt te worden door Jorden zelf én haar ex Nico.

Megalomane Alex lijkt het dan weer leuk te vinden om zichzelf op te hemelen en zijn ex Geneviève én haar nieuwe ex Robin lage steken te geven voor de camera. Netjes.

Dat ‘standje plastic’ ging over Genevièves gezichtsuitdrukking tijdens haar paaldansprestatie. Jamecia is volgens haar bescheiden zelve een pak beter in de sexy sport…

Wanneer Genevièves ex Robin hoort dat zij seks had met Alex, is de pret tussen de twee meteen over. Op zijn date met Jamecia gooit hij dan ook meteen alles in de strijd om de Jamaicaanse te veroveren. En hoe doe je dat als zelfingenomen persoon beter dan met gewoon je T-shirt uit te trekken?

Elodie vond het vervolgens nodig om Jamecia voor haar neus een ‘huismerk’ te noemen – en bij uitbreiding zichzelf en Geneviève een A-merk. Vooral de angst in Jamecia’s ogen op dat moment was aandoenlijk. Ze leek er even aan te twijfelen of ze zelf wel zo fantastisch is als ze soms denkt.

En Quentin dacht net zoals vorige week weer dat hij hét van hét meemaakte. Kussen met drie meisjes tegelijk? Dat schrijft-ie ongetwijfelt in zijn dagboek vanavond.

Tot slot nog een terechte bedenking die elke aandachtige kijker zich vandaag ongetwijfeld maakte. Wij hebben onze favoriete bewoner van de villa gevonden. Jammer dat hij niet vaker in beeld gelopen komt…

Tot volgende week!!

Lees ook: