Home Lifestyle 15 x ambras, aparte hygiëne en amicaal gefrunnik in de vijfde ‘EOTBDD’-aflevering

15 x ambras, aparte hygiëne en amicaal gefrunnik in de vijfde ‘EOTBDD’-aflevering

Geneviève en Britt stonden Elodie als trouwe mean girls bij tijdens haar hol gegil tegen Lisa. Let vooral op hoe Britt door Elodies haren streelt...

Het was gisteravond weer de moeite in de vijfde aflevering van ‘EOTBDD’. Nieuwkomer van vorige week Lisa liet maar wat graag aan haar borsten friemelen door Channahs Quentin… en dat maakt van haar meteen de meest gehate ex die er dit seizoen van ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ al aanspoelde.

Om Lisa‘s entree te vieren, stuurde de tablet haar op date met Channah’s ‘man’ Quentin. Dat Quentin maar al te graag snoept van vrouwelijk schoon, is ons onderhand wel duidelijk. En dus ook Lisa moet eraan geloven. Tetteke- en billeke-knijp op een eerste date werd nog nooit zo warm onthaald. Mooi, dat fliterige vrijgezellenleven…

Waarom ook niet, hè, Quentin? En een seksueel getinte opmerking of vijf moet trouwens ook perfect kunnen. Gaat Lisa voor het kneeboard, dan hoort daar uiteraard een ongepaste verwijzing naar haar pijpkunsten bij.

In ‘EOTBDD’ is het compleet normaal en volgens ons ook lichtelijk verplicht om na één date al bij hoog en bij laag te beweren dat je ‘een klik’ voelt met die persoon. Knap én ‘nice’? Jackpot!

Maar niet iedereen is het eens met Quentins vrouwenshopgedrag.

Maar hé, Elodie, jij hebt helemaal niks te zeggen. En wel hierom:

Exact wat wij dachten, Channah.

Alsof Elodie de oppervlakkige uitspraak van Lisa opving, begon ze haar plots te pesten alsof ze zich op de speelplaats bevonden. Inclusief Mean Girls-compagnons Geneviève en Britt – let vooral op hoe Britt door Elodies haren streelt. Wat ‘n support!

Nu we Alex’ ex Geneviève vermeld hebben, kunnen we ineens haar minuscuul bikinitopje met jullie delen. Apart!

En dan nog die aparte hygiëne. Roy betwijfelt duidelijk of Lisa wel zo’n proper meisje is…

Wij stelden ons dan weer vragen bij Elodies teentjes. Genoeg werk voor de pedicure.

En toen gingen Channah en Elodies eerste ex Rinke – die eigenlijk gewoon één keertje met Elodie in bed lag zonder ook maar iets van gevoelens op te wekken, maar toch beweerde Elodie haar koffers te willen nemen toen ze hem zag verschijnen – op date. En dat ging er een pak minder spannend aan toe dan bij Quentin en Lisa. Channah voederde die arme Rinke een kikkerfamilie, een stelletje wormen, kakkerlakken en kevers. Ons hartje brak toen we Rinke zo guitig en gepoogd flirterig zagen happen.

Tot volgende week!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.