Home Lifestyle 8 x groffe gastjes en oversekste onnozelaars in de tweede aflevering van...

8 x groffe gastjes en oversekste onnozelaars in de tweede aflevering van ‘EOTBDD’

Als Jorden even goed kan vogelen als hij kan flyboarden, vrezen we dat dat hij maar wat met z'n jordy in Jamecia's knieholte heeft zitten keuteren.

Eén thema staat centraal in ‘Ex on the Beach: Double Dutch’: seks! En dat steken de makers niet onder stoelen of banken. Zelfs wie onschuldig onder de douche springt, komt dit jaar in adamskostuum op de buis. Daar kwamen we vanavond tijdens de tweede aflevering van dit seizoen achter. Censuur, wat is dat?

Voor we de wederom schandalige uitspraken en beelden beginnen op te lijsten, nog even dit. Hoe kan het in godsnaam dat mensen zich opgeven voor het programma ‘Ex on the Beach: Double Dutch’, een programma waarvan de titel duidelijk zijn opzet verklapt, maar dat het hen toch compleet ontgaat dat er ook effectief exen aan te pas zullen komen? We verbazen ons elk jaar opnieuw over de overdreven reacties op de tablet of terror.

1. Tegenwoordig is het ‘echt wel even een dingetje’ als je in een serie die doorspekt is met geile singles en naakte lijven, niet al op draaidag één van Jan geeft

Alex, mogen we je eraan herinneren dat je vorig jaar in ‘Temptation Island’ ook ‘pas’ de allerlaatste nacht Niels’ Rosanna wist te overtuigen om je alexje te beroeren?

We zouden nu Alex’ eigen fluitje willen laten horen, maar jammer genoeg konden onze oren niet meer dan een mislukte luchtverplaatsing bespeuren. Nog een beetje oefenen, met die nieuwe tanden, Alex!

2. Jorden en Jamecia gaven dan weer wel het goede voorbeeld

Al heeft Jamecia er de volgende ochtend wel al spijt van… Maar verrassend genoeg niet van het feit dat gans Nederland en Vlaanderen haar zag vogelen.

Jorden maakt gretig gebruik van Jamecia’s black-out om zijn bedkunsten scherper voor te stellen dan ze waren. We hebben allemaal meegekeken, Jorden. Niet overdrijven!

Als Jorden even goed kan vogelen als hij kan flyboarden, vrezen we dat dat hij maar wat met zijn jordy in Jamecia’s knieholte heeft zitten keuteren.

Ongegeneerd loeren naar Laurence die in haar stringetje boven het water staat te zweven, gaat Jorden dan weer een pak beter af.

3. Als je maar vaak genoeg zegt dat je iets ‘met alle respek’ zegt, mag je eender wie uitmaken voor walvis

Blijkbaar staat niet iedereen nog overtuigd te applaudisseren wanneer er een halfnaakte Laurence in z’n gezichtsveld verschijnt.

Dit vonden we nog de allermoeilijkste scènes om naar te kijken. Wat een lef, wat een zever, wat een grofgebekt, megalomaan gastje, die Roy.

4. ‘Omdat je dikke billen heb‘, is tegenwoordig een van de mooiste complimenten die je maar kan krijgen

Als we Elodies zelfvoldane blik mogen geloven dan toch. Zeg nu zelf. Wie wil er nu niet ‘uit elkaar getrokken worden’ door een beer als Alex?

5. Dat Alex wel van dikke en ‘t liefst nog neppe billen en borsten houdt, is dan ook geen geheim

Heeft Jorden het hier over Rosanna? Sneaky…

6. Wanneer Alex hoort wat Nico zijn ex lapte, is de pret plots over. Er zijn dan blijkbaar tóch grenzen…

Nico die in bed dook met de beste vriendin van zijn ex Britt en de bewijzen daarvan vervolgens naar Britt doorstuurde, dát is erover! Blijkbaar zit er ergens héél diep in Alex’ berenlijf dan toch nog een greintje redelijkheid.

En ook in Jamecia’s lijfje blijkt er een vorm van redelijkheid te schuilen. Dat blijkt wanneer wat later Channahs ex Quentin uit het water gehuppeld komt. Al duurde het niet lang…

7. Themafeestjes betekenen voor de gemiddelde ‘Ex on the Beach’-deelnemer groen licht om het sexyste setje uit hun koffer te vissen.

Het thema vanavond was jungle en niet dierenporno, dames. Enkel Channah leek dat begrepen te hebben. You go girl!

8. Gemaakte beloften zijn in een programma als ‘EOTBDD’ zo snel weer vergeten als ze gemaakt zijn

Jamecia beweerde bij hoog en laag dat ze nooit tussen Channah en haar ex Quentin zou willen komen. Maar tegen de avond was die belofte alweer vergeten. Channah was al onder de wol gekropen en dat betekende voor Jamecia het startschot om over haar Jamaicaanse roots en bijbehorend hoog libido te beginnen zaniken tegen Quentin.

Wanneer Quentin Jamecia uiteindelijk vraagt om een knuffel, krijgt hij iets wat lijkt op een kruising tussen een borstenstreel en een paringsdans. Veruit de meest gepoogd opwindende knuffel die we ooit zagen. Plaatsvervangende schaamte, hierzo. Wauw.

Bekijk hier welke dwaze dingen we bijleerden uit de eerste aflevering van ‘Ex on the Beach: Double Dutch’.