Home Lifestyle 16 debiele, platte en verrassende uitspraken in de derde ‘EOTBDD’-aflevering

16 debiele, platte en verrassende uitspraken in de derde ‘EOTBDD’-aflevering

Vooral Geneviève en haar cc's in verschillende lichaamsdelen waren het onderwerp van de dag.

Dat ‘EOTBDD’-kandidaten opmerkelijkere uitspraken doen dan de gemiddelde ‘Komen eten’-kapoen, weten we al een tijdje. Deze zestien uitspraken deden onze wenkbrauwen vanavond lichtelijk fronsen.

Nadat Roy vorige week de kroon spande met zijn uitspraken over zijn ex en volgens hem ‘walvis’ Laurence, wist hij ook vandaag weer enkele slagzinnen van formaat uit zijn kas te slaan. Wanneer de tablet of terror Roy op date stuurde met badmaatje Britt, was hij helemaal enthousiast. ‘Lekker zijn waterflesje nog eens bijtanken’, zegt hij… Voor wat is dat juist een metafoor, Roy?

Om nog maar te zwijgen van zijn jachtwijsheden

Roy vond het aanvankelijk bijzonder aantrekkelijk dat Britt, met haar negentien lentes de jongste van het gezelschap, als jong meisje zo zijn aandacht wist te trekken. Maar al snel voelt hij zich weer héél erg vernederd. Britt vond het achteraf bekeken allemaal wat snel gaan en dat zorgde voor enkele knappe Roy-quotes. Plots werd haar leeftijd een grote afknapper.

En Alex’ commentaar maakt het er niet beter op. Als iemand op opnamedag 3 nog steeds niemand in zijn bed toverde, weet hij dan wel hoe het moet tussen de lakens? Dat kunnen we evengoed aan jou vragen Alex… Of wist jij al wel iemand te strikken, dan?

Dat is toch wel weer een dingetje. Niet, Alex?

Dat laatste ‘dingetje’ was Alex’ aangespoelde ex Geneviève… Al noemt de helft van de groep de blondine Genevieve, Genefief of Genevjeef. Zij kwam meteen binnen met een levenswijsheid. Zo hadden we het zelf nog nooit bekeken, Geneviève. Het is maar wat je een knappe man noemt, natuurlijk…

Jorden duidt voor hij met haar hun date tegemoet wandelt even lekker plastisch wat hij zo ‘lekker’ vindt aan Geneviève.

Zelfs de cc’s in haar billen had hij gespot…

En daarbij maakte hij een terechte bedenking.

En voor de duidelijkheid: Jorden zou níét elke vrouw die zijn pad kruist bespringen, hoor. Zij willen hem, maar of hij hen wil… Daar moet-ie eerst even over nadenken. Nou.

Verder lijkt Jorden te denken dat de gemiddelde mens niet naar iemands gezicht, maar naar iemands been kijkt wanneer hij een gesprek voert. Apart.

Eeeen Geneviève heeft alweer afgedaan. Gedegradeerd worden tot een attractie, we wensen het letterlijk niemand toe.

Maar goed, als ze gewoon haar klep houdt en flink blijft liggen wanneer Alex zich op haar stort, mag ze gerust blijven, hoor. Oef!

Lees ook: