Home Lifestyle 13 x flippende feeksen en hysterische holbewoners in de vierde ‘EOTBDD’-aflevering

13 x flippende feeksen en hysterische holbewoners in de vierde ‘EOTBDD’-aflevering

Britt rolde haar ogen bijna uit hun kassen wanneer ze discussieerde met Roy.

© MTV

We zouden willen zeggen dat we vanavond uit onze zetel vielen van de verstomming tijdens de vierde aflevering van ‘EOTBDD’, maar dan zouden we liegen. Op het strand van de overgeëmotioneerden, schrikken we van helemaal niks nog.

Zoals gewoonlijk werd er weer ontiegelijk veel gebruld en gescholden in ‘Ex on the Beach: Double Dutch’, maar vandaag was het toch opvallend hoeveel dames en heren écht compleet over de rooie gingen.

De aflevering begon al met de heerlijk kinderachtige nasleep van Roy en Britts ruzie van vorige week. Roy legde aan Jorden uit waarom Britt nu zo op haar tenen getrapt was, maar daar kon Britt duidelijk niet mee lachen.

Opgepast, Britt. Laat je ogen nog even in hun kassen. Je zal ze in de loop van het programma nog genoeg nodig hebben. We vinden het zielig om te zeggen, maar de jongste van het gezelschap slaagt er meteen in om een echt kleuterdiscussie op te starten.

Wie het hardst roept, is gewonnen. Dat lijkt Britt alleszins te geloven. Of was het nu wie eindigt met de zwakste quote? Dubbele overwinning!

Gelukkig voor haar was Britt niet de enige weirdo die dag. Op dat moment werd de gezellige triodate van Alex, Elodie en Geneviève verstoord door Alex’ tweede ex Lisa. Toen ze zei dat ze ‘t liefst het bord met slagroom dat ze net zo smakelijk voor hun neuzen positioneerde, liever tegen Alex gezicht had geflikkerd, verloor die laatste compleet de controle over zichzelf. Waar hij voordien nog zo lekker een ‘straaberrie mojietow’ besteld had – en meteen daarna leek in te zien hoe vreemd dat klonk – …

… vloog die ettelijke momenten later alweer in het rond.

En dan volgde er iets wat op mishandeling leek… Of zijn zo’n dingen tegenwoordig toegestaan?

Gelukkig is er altijd nog Jorden. Hij begroet Lisa op zijn manier… en toont Jan en alleman daarbij dat hij écht te veel porno gekeken heeft.

Lisa laat zich duchtig opslokken en noemt zichzelf dan ook maar al te graag een ‘pittige poes’. Een tikkeltje gênant, vinden wij. En daar lijkt Quentin het mee eens te zijn…

Langs de andere kant zou hij een pittige poes als Lisa nooit afwijzen. Hij zou haar naar eigen zeggen ‘wel doen’. Nou. Daar was vrouwlief Channah het overduidelijk niet mee eens. Weg met die matras.

Gelukkig staat Lisa al ‘verder in het leven’ dan Alex en ‘zijn leger’. Zelfkennis is het begin van alle wijsheid…

En dames, voor eens en voor altijd: we hebben een taak in de kamer. En als we die taak niet uitvoeren, dan verdienen we het niet om naast onze vriend in bed te liggen. Wij geven stiekem een beetje over in onze mond.

Tot volgende week!

Lees ook: