Home Lifestyle YES: Q2 zendt vanaf vanavond het zevende (en laatste!) seizoen van ‘New...

YES: Q2 zendt vanaf vanavond het zevende (en laatste!) seizoen van ‘New Girl’ uit

Het laatste seizoen staat zelfs nog niet op Netflix.

New Girl
© New Girl

Goed nieuws voor fans van het hilarische ‘New Girl’. Wie dacht dat het nog wel even wachten was vooraleer het zevende en laatste seizoen van de succesreeks bij ons te zien zou zijn, mag vrolijk in de handjes klappen. Want Q2 zendt vanaf vanavond elke weekdag een nieuwe aflevering uit. Yes!

Schrap alvast al je plannen of programmeer je digicorder, want vanaf vanavond kan je weer elke dag van de week naar een langverwachte aflevering van het laatste seizoen van ‘New Girl‘ kijken. Het vorige (zesde) seizoen was het best bekeken seizoen van de Golden Globe- en Emmy Award-genomineerde reeks bij Q2, dus is het niet heel raar dat de zender er opnieuw voor kiest om ook het zevende seizoen, dat zich enkele jaren later afspeelt, uit te zenden.

‘New Girl’, drie jaar later

Waar we ons aan kunnen verwachten? Jess en Nick zijn samen en keren terug van een Europese tour voor Nicks laatste roman. Schmidt en Cece voeden hun driejarige dochter Ruth op. Schmidt is nu voltijds huisvader. Winston en Aly zijn getrouwd én in verwachting. Winston maakt eveneens kennis met zijn vader, van wie hij vervreemd is geraakt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
‘New Girl’ vanaf donderdag 31 mei elke weekdag om 19u45 op Q2.

Lees ook: