Home Lifestyle Televisie ZIEN: de eerste trailer van de ‘Charmed’-remake is er

ZIEN: de eerste trailer van de ‘Charmed’-remake is er

Ga jij kijken?

Charmed
YouTube: The CW Television Network

Dit najaar is ‘Charmed’ helemaal terug en moeten Piper, Phoebe en Prue (of Paige, voor wie later ingepikt heeft) plaatsmaken voor de Vera-zusjes. Gelukkig laten ze ons bij het netwerk niet wachten op de herfst en hebben ze nu al een eerste trailer vrijgegeven.

In de ‘Charmed’-remake draait alles om Mel, Maggie en Macy. De serie begint wanneer hun moeder Marisol op mysterieuze wijze sterft. Niet veel later staat Macy voor de deur van de overige zusjes. Zij vertelt dat hun moeder haar al die jaren geheimgehouden heeft.

The Power of Three

Na het overlijden van Marisol beseffen de zusjes dat ze elk een gave hebben. De makers hebben ervoor gekozen om de krachten van de zusjes Halliwell te behouden. Het komt bovendien door de dood van hun moeder dat die geactiveerd worden. Veel om te verwerken, maar uiteindelijk omarmen de zusjes hun lot als ‘The Charmed Ones’ en hun missie om de mensheid te beschermen van demonen en ander kwaad.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Lees ook: