https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Food YES: het wijnfestival strijkt ook dit jaar opnieuw neer in Brussel

YES: het wijnfestival strijkt ook dit jaar opnieuw neer in Brussel

Wijnliefhebbers, mark your agendas. Van 6 tot 9 september strijkt het wijnfestival ‘eat! Brussels, drink! Bordeaux’ opnieuw neer in onze hoofdstad. Een niet te missen event voor wine lovers en foodies! On y va?

Feest! Van 6 tot en met 9 september komen er in het Brusselse Warandepark weer een heleboel chefs en wijnboeren samen ter ere van eat! Brussels, drink! Bordeaux. Een selectie van de beste Brusselse chefs serveren de lekkerste gerechten waarbij een vijftigtal wijnboeren en -handelaars uit de bordeauxstreek dan het perfecte glaasje wijn voorzien. Yep, voor élk gerecht op het wijnfestival, zowel zoet als hartig, wordt een uitgekiende wine pairing voorzien. Nieuw dit jaar: een desserttoog en kaasbar. Klinkt als de hemel op aarde, toch?

Praktisch

Eat! Brussels, drink! Bordeaux vindt plaats van 6 tot en met 9 september in het Warandepark in Brussel. Een Wine Pass kost in voorverkoop 15 euro, ter plaatse betaal je 20 euro. Daarvoor krijg je 10 degustaties, een workshop in de École du Vin, een degustatie van Omer en eentje van Vittel. Alle gerechten, desserts en kaasbordjes kosten 9 euro. Meer info hier.

Lees ook: