https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle HO HO HO: Wijnegem Shopping Center brengt je nu al in feeststemming...

HO HO HO: Wijnegem Shopping Center brengt je nu al in feeststemming met giga kerstwinkel

Wie neem jij mee om te gaan kerstshoppen of om je zakken vol kerstballen te dragen?

© roberto nickson & tom rickhuss via unsplash

Kerstfans kunnen nu al hun hart ophalen in Wijnegem Shopping Center, want de gigantische kerstwinkel It’s all about Christmas opende er zijn deuren.

Het is sinds afgelopen week pas aanvaardbaar om pumpkin spice lattes of warme chocomelk te drinken en die zonnebril als favoriete accessoire in te ruilen voor een dikke sjaal. Eenmaal je in herfstsfeer bent, heb je maar een klein duwtje nodig om in kerstsfeer te raken en dat zetje krijgen we dit jaar van Wijnegem Shopping Center. Daar opende afgelopen weekend de gigantische kerstwinkel It’s all about Christmas zijn deuren.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Walhalla voor kerst lovers

Deze kerstketen heeft al verschillende winkels bij onze noorderburen en er zit ook eentje in Luik, maar nu opende dus een vestiging iets dichter bij huis. In dit walhalla voor kerst lovers vind je werkelijk álles om niet enkel je kerstboom te versieren, maar je volledige huis onder te dompelen in lichtjes, nepsneeuw, rendieren, slingers en zingende kerstmannetjes. De pop-up blijft open tot midden januari en kan je vinden op het gelijkvloers, dichtbij inkom 2, naast Zara. Wie neem jij mee om te gaan kerstshoppen of om je zakken vol kerstballen te dragen?

Lees ook: