Home Lifestyle Zin in een last minute citytrip? Dankzij Eurostar reis je voor slechts...

Zin in een last minute citytrip? Dankzij Eurostar reis je voor slechts € 29 naar Londen

Voor de snelle beslissers onder ons!

© Burst via Pexels

Er is een quote die zegt ‘travel is the only thing you buy that makes you richer’, maar dan moet je natuurlijk eerst nog op je bestemming geraken. Trein- en vliegtuigtickets zijn jammer genoeg vaak redelijk duur, maar met een beetje geluk kan je af en toe voor een prikje naar het buitenland. Zo kan je dankzij Eurostar Snap al voor € 29 (enkele reis) naar Londen. Wanneer zijn we weg?

Moet jij nog enkele vakantiedagen opnemen voor het einde van het jaar, heb je onverwacht toch geen herexamens of wil je er gewoon even tussenuit? Dan kan je nu voor slechts € 29 naar Londen. Klinkt te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet. Je moet alleen rekening houden met enkele voorwaarden. Zo bepaal je zelf de vertrekdatum (van 29 juli tot en met 4 september) en of je in de voor- of namiddag reist. In ruil kiezen ze bij Eurostar welke trein je neemt. Opgelet: de actie is enkel voor de snelle beslissers onder ons. Je moet namelijk boeken voor 22 juli.

Ben jij al eens in Londen geweest en heb je alle klassiekers zoals London Eye en Buckingham al gezien? Ontdek dan hier welke Londense hotspots nog het ontdekken waard zijn. Van een heuse foodmarket (inclusief fudgekraam) in Southbank tot de kleurrijke huisjes van Notting Hill. Oh ja, vergeet zeker niet om Camden Town op je bucketlist te zetten. Hier scoor je bij (en dat mag je vrij letterlijk nemen) The Cheese Wheel een overheerlijke pasta met kaassaus.

Dit bericht bekijken op Instagram

Bye diet. 👋🏻 #thecheesewheel #camdenmarket #london

Een bericht gedeeld door Sandie Stroobants (@sandie_stroobants) op

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.