Home Lifestyle Kerstmis vieren in Londen? Eurostar stuurt je er al heen voor slechts...

Kerstmis vieren in Londen? Eurostar stuurt je er al heen voor slechts € 34

Goedkoop naar deze bruisende stad in de kerstperiode? Het kan!

Londen
© James Healy via Unsplash

Er is een quote die zegt ‘travel is the only thing you buy that makes you richer’, maar dan moet je natuurlijk eerst nog op je bestemming geraken. Trein- en vliegtuigtickets zijn jammer genoeg vaak redelijk duur, maar met een beetje geluk kan je af en toe voor een prikje naar het buitenland. Zo kan je dankzij Eurostar al voor € 34 (enkele reis) naar Londen. Let’s go!

Wil jij graag nieuwjaar vieren in het buitenland of wil je gewoon graag gezellig ergens de kerstsfeer gaan opsnuiven? Dan kan je nu voor slechts € 34 naar Londen. Klinkt te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet. Je moet alleen rekening houden met volgende voorwaarde. Je citytrip moet plaatsvinden tussen 1 oktober en 17 januari 2020. Opgelet: de actie is enkel voor de snelle beslissers onder ons. Je moet namelijk boeken voor 23 september.

Ben jij al eens in Londen geweest en heb je alle klassiekers zoals London Eye en Buckingham Palace al gezien? Ontdek dan hier welke Londense hotspots nog het ontdekken waard zijn. Van een heuse foodmarket (inclusief fudgekraam) in Southbank tot de kleurrijke huisjes van Notting Hill. Oh ja, vergeet zeker niet om Camden Town op je bucketlist te zetten. Hier scoor je bij (en dat mag je vrij letterlijk nemen) The Cheese Wheel een overheerlijke pasta met kaassaus.

Dit bericht bekijken op Instagram

Bye diet. ?? #thecheesewheel #camdenmarket #london

Een bericht gedeeld door Sandie Stroobants (@sandie_stroobants) op

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Tip: wie met de Eurostar naar Londen gaat, kan nog profiteren van een klein extraatje. Met de actie ‘2FOR1’ krijg je op vertoon van je treinticket twee toegangstickets voor de prijs van één voor enkele iconische musea in de stad.

Lees ook: