Home Lifestyle Wie herinnert zie die keer dat Akke in ‘W817’ binnenviel bij Simonne...

Wie herinnert zie die keer dat Akke in ‘W817’ binnenviel bij Simonne en Frank?

Arme Akke had het ooit bijna aan de stok met de enige echte Frank Bomans.

Het is de tijd van de Ketnet-throwbacks en daar zijn wij niet rouwig om. Bij Eén deden ze een duit in het zakje door een heel bevreemdend moment uit ‘W817’ boven te halen. Aan het begin van aflevering 9 staat personage Akke plots in wat zowat de bekendste woonkamer van Vlaanderen moet zijn: die van ‘Thuis’-iconen Frank Bomans en Simonneke Backx.

Aron Wade in een ‘Thuis’-decor: een heel gek zicht is het niet. De acteur speelde in 2009 een tijdje Bruno Moreels, de andersvalide broer van loodgieter Kris. Maar het beeld hierboven dateert van tien jaar eerder, toen Wade gestalte gaf aan Akke in de Ketnetserie ‘W817’. De negende aflevering van het eerste seizoen begon toen met een fragment waarin Akke binnenstapt in een huis, waar niemand minder dan Frank en Simonne uit ‘Thuis’ gezellig zitten te ontbijten. Nog voor arme Akke goed en wel kan beseffen dat hij zich van huisnummer vergiste, staat opvliegende Frank al in zijn gezicht te blazen. The best of both worlds noemen wij dat.

Je kan het fragment – of ineens de volledige aflevering – bekijken op VRT NU, want eerder deze week zette de VRT verschillende afleveringen van ‘W817’ en heel wat andere oude Ketnet-programma’s online.

Meer Ketnet:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.