Home Lifestyle VRT zet tal van oude Ketnet-programma’s online

VRT zet tal van oude Ketnet-programma’s online

'Samson & Gert', 'Kulderzipken', 'Postbus X'... Wij houden een tv-marathon!

Ketnet is 20 jaar en om die verjaardag te vieren zet de VRT een heleboel oude Ketnet-programma’s online. ‘Samson & Gert’, ‘Postbus X’, ‘Kulderzipken’ en ander jeugdsentiment kan je vanaf vandaag herbekijken. Yay!

Een mooier vroegtijdig sinterklaas- of kerstcadeautje konden we ons niet inbeelden. VRT zet namelijk een pak zalige programma’s uit onze kindertijd op VRT NU. Ideaal om een gezellige tv-marathon te houden nu het zo koud is buiten en zo vroeg donker. Dit zijn de series die je tot eind december opnieuw kan bekijken online:

1. ‘Liegebeest’

Het programma gaat over een groen wezen dat in een kasteel woont en continu liegt tegen alles en iedereen.

2. ‘Postbus X’

De redactie van De Ravenburgse Post is eigenlijk een dekmantel voor ‘Postbus X’, een organisatie die mensen met problemen helpt.

3. ‘Kulderzipken’

Kulderzipken is een boerenjongen die keet komt schoppen in het sprookjeskasteel van koning Jozef en zijn arrogante dochter Prieeltje.

4. ‘Samson & Gert’

De gekke avonturen van de lieve, verstrooide hond Samson, zijn baasje Gert, kapper Alberto, de burgemeester, Octaaf en mevrouw Jeannine.

5. ‘De Boomhut’

Alida neemt je in haar boomhut mee rond de wereld en leert je verschillende zaken bij. Ze krijgt steeds bezoek van postbode Peter Paulus Post.

6. ‘W817’

De serie volgt zes jongeren die samen in een studentenhuis wonen. Ze hebben allemaal hun eigen karakter, wat natuurlijk voor veel plezier maar ook heel wat wrijvingen zorgt.

7. ‘En daarmee basta!’

Joost woont bij zijn vader Bert en broer Ruben. Hij spendeert veel tijd in de kelder samen met zijn beste vrienden. Alles gaat zijn gangetje, tot zijn vader plots met een nieuwe vriendin thuiskomt. Zij trekt bij hen in samen met haar tienerdochter.

8. ‘Spring’

De reeks speelt zich af in de dansschool ‘Spring’ en volgt de belevenissen van de jongeren die er les volgen. Er zit ook een muziekgroepje met dezelfde naam.

9. ‘De Grote Boze Wolf Show’

In dit poppenspel speelt wolf Willie de hoofdrol. Hij vindt zichzelf geweldig, maar hij vindt het nog leuker om de konijnenzusjes Lullu en Rita, en de drie biggetjes Eddy, Reddy en Freddy op stang te jagen. Zij zouden namelijk een heerlijke maaltijd zijn voor zijn hongerige maag.

10. ‘Level X’

Een spelprogramma waarin twee kandidaten het tegen elkaar opnemen in verschillende categorieën zoals aardrijkskunde, taal en rekenen.

11. ‘100% bakvis’

Een informatief programma waar Ketnetters antwoord krijgen op al hun vragen. Elke week krijgen ze te horen wat op dat moment hip en cool is.

12. ‘Stafari’

Staf Coppens gaat samen met zijn hond Wafke op zoek naar verschillende plaatsen om daar iets meer te weten te komen over de dieren die er leven.

13. ‘Junior Eurosong’

De titel zegt het al: het Eurovisiesongfestival, maar dan voor kids. Ketnet zond telkens de voorrondes uit waarin we een kandidaat zochten die ons land dat jaar mocht vertegenwoordigen in het buitenland.


Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.