https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle WEEKENDTIP: plantenliefhebbers kunnen hun collectie uitbreiden op grote stocksale in Gent

WEEKENDTIP: plantenliefhebbers kunnen hun collectie uitbreiden op grote stocksale in Gent

The place to be is de hippe koffiebar Teskaffee.

plantenverkoop
@judah guttmann & ashley van dyke via unsplash

Voorlopig zorgt de kerstboom voor wat groen in je woonkamer. Wil je ook na de feestdagen enkele plantjes om je huis op te fleuren? Plezante en Uitzonderlijke Planten houdt dit weekend hun laatste verkoop van dit jaar in Gent.

Plezante en Uitzonderlijke Planten (PUP) hield het afgelopen jaar in verschillende steden een grote uitverkoop van planten. Je kon er groene vrienden vinden die iedereen kent zoals een Sanseveria of meer unieke exemplaren die je in België meestal niet vindt. PUP organiseert dit weekend hun allerlaatste plantenverkoop van het jaar en ze kozen daarvoor het mooie Gent uit.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Steun het goede doel

De stocksale gaat door in Teskaffee, Steendam 76, van 10 tot 18 uur. Plantenliefhebbers hebben er opnieuw een grote keuze aan planten die voor kleine prijzen over de toonbank gaan. Een kleine greep uit het aanbod: Stippenbegonia, Philo’s, Martianum, Croton, Scindapsus en nog veel meer. Klinkt dit allemaal als Chinees voor jou? Geen probleem, want ze staan jou met raad en daad bij om jouw living om te toveren tot een coole urban jungle. Ondertussen kan je ook genieten van een warm kopje koffie of een lekker stukje taart.

Je tovert met je aankoop trouwens niet enkel een glimlach op jouw gezicht, maar ook op dat van anderen. De opbrengst gaat namelijk naar verschillende goede doelen waaronder Zorghuis Gent, Boothuis in Kortrijk, Begeleid wonen TWEB Ronse, Circus Zonder Handen in Brussel, Arktos in Leuven en Lentekind in Antwerpen. Alle info vind je op de Facebookpagina van het event.

Nog meer plantenweetjes: