Home Lifestyle WEEKENDTIP: scoor plezante en uitzonderlijke planten op PUP

WEEKENDTIP: scoor plezante en uitzonderlijke planten op PUP

Koop de groene vrienden aan een klein prijsje in Dok Noord in Gent.

© kaufmann mercant & daryn stumbaugh via Unsplash

Plantenliefhebbers of mensen met groene vingers kunnen het eerste weekend van april hun hart ophalen tijdens PUP in Dok Noord in Gent. Je koopt er groene kamerplanten, tropische exoten, hippe plantjes en unieke exemplaren aan kleine prijsjes.

Je zou het niet zeggen als je momenteel naar buiten kijkt, maar de lente komt wel degelijk stilaan dichterbij. Binnenkort staat alles weer in volle bloei en kleuren de straten helemaal roze en wit dankzij de prachtige bloesem. Kan je woonkamer ook een vrolijke en kleurrijke toets gebruiken na deze koude winter? Zak dan het eerste weekend van april af naar Gent voor PUP: Plezante & Uitzonderlijke Planten.

Heel kleine prijsjes

Je vindt er groene kamerplanten van Belgische makelij, tropische exoten, hippe plantjes en unieke exemplaren en dat allemaal aan heel kleine prijsjes€ 2, € 5 en € 10. De speciale soorten kan je in huis halen vanaf € 15. De ruimte zal zo ingedeeld worden dat het onmiddellijk duidelijk is of het plantje op een donkere of net zonovergoten plaats moet staan. Je krijgt ook informatie over hoe je je nieuwe groene vriend moet onderhouden en waarvoor hij allemaal zorgt in huis, bijvoorbeeld de luchtvochtigheid op een goed niveau brengen.

Het event wordt georganiseerd in Gent in Dok Noord 7, op het gelijkvloers naast babywinkel Paradisio. Op vrijdag 5 april kan je er terecht van 10 tot 21 uur, op zaterdag 6 april en zondag 7 april zijn de deuren open van 10 tot 19 uur. Meer informatie vind je op de Facebookpagina.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.