Home Lifestyle WEEKENDTIP: drankjes sippen op het Gin Festival in Gent

WEEKENDTIP: drankjes sippen op het Gin Festival in Gent

Wij hebben er al gin in!

Shutterstock

Holy Food Market in Gent organiseert dit weekend voor de tweede keer een heus Gin Festival. Drie dagen lang kan je in de Baudelokapel gins van over de hele wereld proeven. Santé!

Na een succesvolle eerste editie van het Ghent Gin Festival de voorbije lente organiseert Holy Food Market dit weekend een tweede editie. Je kan vanaf vandaag, 5 oktober, tot en met zondagavond 7 oktober een bezoekje brengen aan de prachtig gerestaureerde kerk en er gins van over de hele wereld proeven.

Er zijn ook workshops om thuis lekkere cocktails te maken met gin en je kan er verschillende zaken kopen om je lievelingsdrankje naar hartenlust te pimpen.

Hongerke?

Krijg je van al dat proeven honger of wil je gewoon een stevige fond leggen voor je je aan al die ginsoorten waagt? Geen probleem! Je vindt sowieso iets lekkers aan een van de verschillende eetkraampjes in de kerk: sushi, rice rolls, pizza… En als dessert een gepimpte Magnum.

De place to be dit weekend is Beverhoutplein 15 in Gent. De inkom is volledig gratis. Meer info vind je op hun Facebookpagina.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.