Home Lifestyle Food WEEKENDTIP: meer dan 100 verschillende soorten koffie proeven op The Amsterdam Coffee...

WEEKENDTIP: meer dan 100 verschillende soorten koffie proeven op The Amsterdam Coffee Festival

The place to be voor alle coffee lovers.

© TheAmsterdamCoffeeFestival & taylor franz via Unsplash

Het terrasjesweer is komende zaterdag en zondag helaas voorbij, maar wij hebben dé tip om er toch een onvergetelijk weekend van te maken. Ga op bezoek bij onze noorderburen voor The Amsterdam Coffee Festival.

De temperatuur daalt vanaf morgen opnieuw en de lente die de afgelopen dagen al even kwam piepen, zal ons land jammer genoeg weer verlaten. We ruilen die frisse drankjes dit weekend dus in voor een warme koffie. Zin om dat bakje troost ergens anders te nuttigen dan in je zetel of de vertrouwde koffiebar in je thuisstad? Breng dan zeker een bezoekje aan The Amsterdam Coffee Festival.

Live dj-sets en koffiecocktails

Koffieliefhebbers kunnen in de Nederlandse hoofdstad van vrijdag 1 maart tot en met zondag 3 maart meer dan honderd verschillende soorten koffie proeven. Er zijn ook workshops, lezingen en barista-wedstrijden zoals het NK Latte Art. Je kan er ook genieten van heerlijke gerechtjes op de Street Food Market en naar live dj-sets luisteren terwijl je van een koffiecocktail nipt.

The place to be voor alle coffee lovers is Westergasfabriek in Amsterdam. Een ticket voor één dag kost 18 euro, en voor een volledig weekend betaal je 38 euro. Je kan op hun website alle info vinden en je toegangspassen kopen. Santéekes!

Nog meer koffie:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.