Home Lifestyle TIME TO SPARKLE: WECANDANCE maakte zonet het thema van dit jaar bekend

TIME TO SPARKLE: WECANDANCE maakte zonet het thema van dit jaar bekend

Wij verwachten dit jaar heel wat oogverblindende looks te zien op het strand van Zeebrugge.✨

wecandance

Had jij al een ticketje voor WECANDANCE op zak? Dan kan je vanaf nu op zoek gaan naar de ideale outfit. De organisatie maakte namelijk zonet het thema van dit jaar bekend en wij zijn er alvast extra vrolijk van geworden! Voor de editie van 2020 kozen namelijk voor glitter beach camp.

Na acid cowboys en safari nomads kozen dit jaar bij WECANDANCE voor glitter beach camp. We zullen dit jaar dus heel wat – en dan mag je redelijk letterlijk nemen – schitterende outfits kunnen terugvinden op het strand van Zeebrugge. Denk bijvoorbeeld maar aan heel wat glitter, pailletten en glanzende stofjes. Niet alleen op vlak van kledij zijn de mogelijkheden eindeloos, maar ook op vlak van haar en make-up is glitter beach camp een erg dankbaar thema. Wij kunnen dan ook niet wachten om komende zomer alle prachtige festivallooks op een rijtje te zetten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het festival gaat door op 7, 8 en 9 augustus. En daarnaast zijn er dit jaar ook weer zes podia. Bij elk podium kan je zoals gewoonlijk een ander genre ontdekken zoals bijvoorbeeld dance, techno, house, disco en ook livemuziek. Kaarten voor het festival zijn al beschikbaar en voor een ticket betaal je op vrijdag 29 euro, voor zaterdag/zondag ben 62 euro kwijt en een combiticket kost je 112 euro. Bij eender welk ticket je koopt, moet je nog wel 3,75 euro servicekosten extra rekenen.

Lees ook: