https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle AHA: De Warmste Week van Studio Brussel verhuist dit jaar naar Kortrijk

AHA: De Warmste Week van Studio Brussel verhuist dit jaar naar Kortrijk

De voorbije twee jaar koos de radiozender het domein Puyenbroeck in Wachtebeke als locatie.

VRT

Studio Brussel organiseerde de voorbije twee jaar hun Warmste Week in het domein Puyenbroeck in Wachtebeke, maar dit jaar verhuist ‘Music For Life’ naar Kortrijk. Het is niet de eerste keer dat de radiozender voor een andere locatie kiest. In het verleden kozen bij de VRT ook al voor Gent en Leuven.

Alle inwoners van de stad Kortrijk kunnen deze ochtend een kaartje in de bus vinden. De afzender is niemand minder dan Studio Brussel. Zo laat de radiozender alle inwoners weten dat De Warmste Week van 18 tot en met 24 december naar hun stad verhuist.

‘Kortrijk, here we come’

De editie van dit jaar zal er bovendien iets anders uitzien dan normaal. Vroeger draaide alles om een specifieke locatie, maar nu willen ze met de hele stad gaan samenwerken. ‘De keuze voor Kortrijk betekent voor ons veel meer dan gewoon een nieuwe standplaats. Studio Brussel kiest ervoor om voor De Warmste Week voluit voor de samenwerking met een hele stad te gaan’, aldus Jan Van Biesen, nethoofd bij Studio Brussel.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ook de burgemeester van de stad, Vincent Van Quickenborne, is enthousiast. Hij wil alvast al zijn inwoners, organisaties en verenigingen mobiliseren om er een onvergetelijke editie van te maken. Hoe ze de hele stad bij De Warmste Week gaan betrekken, blijft voorlopig nog even geheim. ‘Hoe we dat gaan doen, en wat de rol zal zijn van de andere netten, daar moet je nog exact drie maanden geduld voor hebben…’, aldus Floris Nieuwdorp, coördinator De Warmste Week. Op woensdag 18 september maken namelijk alle andere VRT-netten bekend hoe en op welke andere plaatsen ze met De Warmste Week in Vlaanderen aanwezig zullen zijn.

Lees ook: