Home Lifestyle VTM zoekt koppels die de grenzen van hun relatie willen verkennen: ‘Nee,...

VTM zoekt koppels die de grenzen van hun relatie willen verkennen: ‘Nee, geen “Temptation Island”‘

© Getty

VTM lijkt rechtsreeks de concurrentie aan te gaan met VIJF, en wel met een liefdesexperiment waarin koppels ‘de grenzen van hun relatie verkennen’. Enthousiaste duo’s die gratis op vakantie willen, kunnen zich nu inschrijven.


Misschien zag je onderstaande spot al voorbijkomen op VTM en kreeg je spontaan flashbacks naar ‘Temptation Island’. VTM gaat dan ook duidelijk in het vaarwater van VIJF zitten, al wijst de zender erop dat dit geen ‘Temptation’ wordt. Wij zijn alvast heel benieuwd naar wat we juist mogen verstaan onder ‘grenzen verkennen’. Mocht de beschrijving voor jou overtuigend genoeg zijn – of als je gewoon nieuwsgierig genoeg om het te weten te komen – kan je je nu inschrijven via VTM.be.

‘Love Koppels’

In maart zagen wij de oproep voor dit programma al voorbijkomen bij Blue Circle Casting, een Nederlands bureau dat ook de casting voor onder meer ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ verzorgt. Zij geven het programma de (werk)titel ‘Love Koppels’ en linken het aan de Nederlandse zender RTL 5. Dat wordt dus vermoedelijk een Vlaams-Nederlandse productie, aangezien je via VTM ook op de site van Blue Circle Casting terechtkomt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: