Home Lifestyle TROMGEROFFEL: dit zijn de winnaars van ‘Love Island 2019’

TROMGEROFFEL: dit zijn de winnaars van ‘Love Island 2019’

Opgepast: spoilers!

VIER

Het eerste seizoen van ‘Love Island’ zit erop. Gisteravond werd de finale uitgezonden op VIER en maakten Holly en Viktor bekend welk koppel de grote winnaar is. Naast de ware liefde gevonden te hebben, kregen zij nog een mooi extraatje van € 25.000 mee naar huis.

Uiteindelijk bleven er nog vier koppels over in ‘Love Island’. Matthy & Kelly en Rowena & Stenn grepen net naast de hoofdprijs. Uiteindelijk waren het dus Denzel & Aleksandra en Sebastiana & Martin die nog een laatste keer mochten verzamelen bij de vuurkorf.

En het winnende koppel is…

Sebastiana en Martin zijn al vanaf het begin een koppel en enkele afleveringen geleden vroeg Martin of ze officieel zijn vriendinnetje wilde zijn. Denzel werd eerder in het seizoen naar huis gestemd door de kijker, maar werd op de valreep weer teruggehaald door het publiek. Ook dit keer was het aan de kijkers om te beslissen wie zij het ultieme koppel vonden. De bekendmaking werd gedaan door Viktor en Holly. Zij mochten aan de vier kandidaten vertellen wie niet alleen met de ware liefde naar huis ging, maar ook met € 25.000. Wij hadden ons geld op Sebastiana en Martin gezet, maar uiteindelijk bleken Denzel en Aleksandra toch het favoriete koppel van ‘Love Island 2019’ te zijn.

Lees ook: