https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle SMELT: vrouw krijgt hartverwarmende sms van ex die op het punt staat...

SMELT: vrouw krijgt hartverwarmende sms van ex die op het punt staat te trouwen

'Jij leerde me wat liefde is en dankzij jou heb ik nu mijn geluk gevonden.'

©aziz acharki via unsplash

De Engelse Alexsa zette een berichtje dat ze afgelopen weekend van haar ex kreeg, op Twitter. De post ging ondertussen viraal. De man zou de volgende dag trouwen, maar niet voor hij haar – zijn eerste grote liefde – bedankte om hem ‘te tonen wat liefde is’.

Een breuk hoeft niet altijd te eindigen met twee partijen die elkaar haten en niet meer in dezelfde ruimte kunnen zijn. Dat toont het mooie verhaal van de Engelse Alexsa Sanchez Aguilar aan. Zij kreeg afgelopen weekend een sms van haar ex-vriend. Hij zou de volgende dag in het huwelijksbootje stappen met zijn verloofde, maar vóór die grote dag wilde hij Alexsa toch nog even iets vertellen.

‘Ik ben sprakeloos’

De man wilde Alexsa, zijn eerste grote liefde, bedanken omdat zij hem leerde wat liefde is. Zijn huidige vriendin was op de hoogte van zijn berichtje, en dat maakt het zelfs nóg mooier. ‘Dank je dat jij mijn eerste liefde was. Dank je om me altijd aan te moedigen, dank je om me uit de problemen te houden, dank je om voor me te zorgen. Dank je om van me te houden’, aldus de ex.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Als dat nog niet gebeurd is, hoop ik dat je de ware tegenkomt’, gaat hij verder. ‘Als je mij al zo graag zag toen we zo jong waren, kan ik me alleen maar voorstellen hoe sterk je liefde nu is. We waren nog kinderen toen we samen waren, maar jij leerde me wat liefde is. Jij bent de reden dat ik weet hoe ik iemand graag moet zien.’

Hij voegde er nog aan toe dat hij hoopt dat de man die het geluk heeft om Alexsa zijn vrouw te mogen noemen, haar goed behandelt en elke dag zijn liefde en trouw toont. ‘Je verdient dat’, aldus de ex. Alexsa werd natuurlijk van haar sokken geblazen met dat onverwachte maar hartverwarmende berichtje. Ze besloot het op Twitter te plaatsen, met als onderschrift: ‘Ik ben sprakeloos.’

Mooi of vreemd?

Haar post ging ondertussen viraal. De tweet werd in een paar dagen tijd meer dan 400.000 keer geliket en bijna 100.000 keer geretweet. Heel wat mensen vinden de twee een voorbeeld van hoe je als volwassen mensen uit elkaar kan gaan zonder elkaar nadien zwart te maken. Anderen zouden er dan weer niet om kunnen lachen als hun man of vrouw zo’n emotioneel bericht zou sturen naar zijn of haar ex.

Het kan Alexsa eerlijk gezegd niet schelen wat mensen erover denken. Zij is superblij dat haar ex zijn geluk heeft gevonden en apprecieert zijn lieve woorden enorm. Op vraag van enkele volgers postte ze ook haar antwoord op Twitter. ‘Ik ben blij dat je gelukkig bent’, aldus Alexsa. ‘En ik wens je familie en jou heel veel geluk toe.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: