Home Lifestyle TREND: laat vrienden en familie samenleggen voor je bruiloft met Kadolog

TREND: laat vrienden en familie samenleggen voor je bruiloft met Kadolog

Laat je gasten meebetalen voor je jurk, de fotograaf en de dj!

© Kadolog

Koppels moeten vaak slikken wanneer ze beseffen hoeveel hun droomhuwelijk kost. Maar wat als gasten nu eens hun steentje konden bijdragen aan de jurk, fotograaf, huwelijksreis of zelfs een nieuwe keuken? Met het online platform Kadolog kan het allemaal.

Dankzij Kadolog stel je in een handomdraai een online cadeaulijst op. Of dat nu voor een huwelijk, geboorte of verjaardag is.

Sinds een tijdje biedt het online platform ook de mogelijkheid om je gasten te vragen om bij te dragen aan allerlei projecten. Een onvergetelijke huwelijksreis, een goed doel, de renovatie van je huis, een deel van de bruiloft, you name it. 

Bye bye, taartschep. Hello, 2019!

Wie vandaag de dag trouwt, is vaak iets ouder en woont al langer samen met zijn of haar partner. Een klassieke huwelijkslijst zoals we ‘m vroeger kenden – denk: een 36-delig porseleinen servies en zilveren taartschep – is niet meer van deze tijd.

Zo’n moderne ‘huwelijkslijst’ aanmaken op Kadolog, is simple comme bonjour. Je stelt online een lijst op waarop je de verschillende kostenposten verzamelt, zoals de cateraar, de decoratie, het boeket, de jurk, de foto- en/of videograaf, etc.

Uiteraard kan je de lijst ook uitbreiden met minder voor de hand liggende kostenposten zoals een romantische hotelovernachting tijdens de huwelijksreis of een nieuwe keuken in jullie liefdesnest. Je gasten kiezen volledig zelf hoeveel en waaraan ze bijdragen.

Een lijst opstellen bij Kadolog is gratis. Bruidsparen en ouders in spe die bereid zijn € 29 per lijst te betalen, genieten gedurende een jaar lang 10% korting in meer dan 200 verkooppunten in België, waaronder Dreambaby, Krëfel en Galeria Inno.

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.