Home Lifestyle Op deze 5 vragen krijgen ‘Familie’-fans een antwoord in het nieuwe seizoen

Op deze 5 vragen krijgen ‘Familie’-fans een antwoord in het nieuwe seizoen

Wie niet kan wachten tot maandagavond kan op zondag de eerste aflevering al bekijken op VTM GO.

familie
© VTM

Het weekend kan voor ‘Familie’-fans niet snel genoeg voorbij zijn. Vanaf maandag is de populaire VTM-serie namelijk terug van weggeweest en we krijgen meteen een dubbelaflevering voorgeschoteld. Wat mogen we nu precies verwachten van het nieuwe seizoen? In de komende afleveringen krijgen we alvast antwoord op 5 prangende vragen.

Nu maandag is het eindelijk zover en gaat het nieuwe seizoen van ‘Familie’ met een dubbelaflevering (!) van start op VTM en er worden meteen een aantal vragen van de fans aangepakt. Op het menu: hoe zit het juist tussen Jonas en Stefanie die samen onder de lakens kropen? En wat is ontvoerder Tony van plan met de hoogzwangere Hanne?

5 vragen

Op bovenstaande vragen krijgen we alvast antwoord in het nieuwe seizoen van ‘Familie‘, maar fans van de serie zullen nog meer antwoorden krijgen. Zo zullen we te zien krijgen of Quinten hervalt in zijn oude gewoontes en opnieuw begint te drinken. En wat met Cédric, Véronique en Lars? Pakken zij definitief hun koffers en vertrekken ze daadwerkelijk naar Singapore? Last but not least krijgen we ook opnieuw meer te zien van Patrick en Jenny. Slaat de vonk opnieuw over of blijkt het hoofdstuk toch volledig afgesloten te zijn?

vragen familie
© VTM

Vanaf maandag 24 augustus krijgen we beetje bij beetje antwoord op onze vragen. Om 20u staat er namelijk een extra lange en spannende aflevering van ‘Familie’ op de planning. Wie na een pauze van vier maanden even zijn geheugen moet opfrissen, kan een dag eerder al bij de zender terecht. Op zondag wordt namelijk de slotaflevering van het vorige seizoen om 19u55 opnieuw uitgezonden.

Wie trouwens echt niet kan wachten tot maandag om de nieuwe aflevering te bekijken, maakt zondagavond best geen andere plannen. Na de slotaflevering zullen fans via VTM GO al gratis naar de eerste dubbelaflevering van het nieuwe seizoen kunnen kijken. Leg die snacks dus maar niet te ver weg!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.