Home Lifestyle Viktor Verhulst haalt camera weer boven voor Vlogmas

Viktor Verhulst haalt camera weer boven voor Vlogmas

Een voorproefje van de realityreeks 'De Verhulstjes'.

viktor verhulst vlogs
© vier

De kerstperiode wordt nog een tikkeltje leuker, want Viktor Verhulst (26) is opnieuw aan het vloggen geslagen. Hij laat ons met zijn video’s de kerstsfeer opsnuiven bij de Verhulstjes en geeft ons zo een mooi voorproefje van hoe hun realityreeks er zal uitzien.

Vlogmas is een heuse traditie bij tal van bekende YouTubers, daarbij posten ze in aanloop naar kerst elke dag een nieuwe video, dus Viktor Verhulst kon natuurlijk niet achterblijven. Zijn dagelijkse vlogs waren onder de noemer ‘Viktor Vlogdown’ tijdens de eerste lockdown razend populair. Deze zomer haalde hij zijn camera opnieuw boven om ons achter de schermen-beelden te bezorgen tijdens zijn verblijf in Gran Canaria voor ‘Love Island’. Zijn video’s werden zo vaak bekeken dat er een tv-format aan gekoppeld wordt: ‘De Verhulstjes‘. De opnames van deze nieuwe realityreeks gingen in november van start en het resultaat ervan zullen we hopelijk in 2021 kunnen bewonderen.

Dolle avonturen

Wie dacht dat Viktor al zijn content zou opsparen voor de tv-serie heeft het goed mis, want hij startte gisteren dus opnieuw met zijn vlogs. Daarvoor zal hij elke maandag, woensdag en zaterdag om 11u een filmpje online gooien op vier.be en dat tot het einde van het jaar. Op die manier kunnen we de kerstsfeer opsnuiven bij de bekende familie. Of zoals Viktor het zelf zegt: ‘dolle avonturen beleven’.

Het is bovendien een mooi voorproefje van wat we kunnen verwachten van ‘De Verhulstjes’. Als het in lijn ligt van de eerste vlog, dan ziet het er alleszins veelbelovend uit. Omdat we waarschijnlijk weer geen witte Kerstmis zullen hebben, vond Viktor er niks beter op dan een sneeuwmachine in huis te halen. Tot grote ergernis van Gert die inzit met zijn zetels en planten en bijgevolg niet kan genieten van de ‘sneeuwvlokjes’ die neerdwarrelen.

Lees ook: