https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs ZIEN: Viktor Verhulst toont je in zijn vlog ‘Viktor Vlogdown’ hoe zijn...

ZIEN: Viktor Verhulst toont je in zijn vlog ‘Viktor Vlogdown’ hoe zijn familie de quarantaine doorstaat

Zowel papa Gert, stiefmama Ellen, zus Marie, vriend James en de twee hondjes Leo en Marcel komen aan bod.

viktor verhulst
© VIER

Iemand waar wij met veel plezier wel een paar weekjes mee in quarantaine zouden willen zitten, is zonder twijfel Viktor Verhulst. Gelukkig neemt hij ons in zijn nieuwe vlog ‘Viktor Vlogdown’ mee in de villa Verhulst aan zee en toont hij hoe zijn bekende familie en hij deze moeilijke periode doorstaan.

Viktor Verhulst moet ook braaf in zijn kot blijven, maar net zoals ons verveelt hij zich te pletter. Hij vond er daarom niets beter op dan te beginnen vloggen en wij zijn hem daar héél dankbaar voor. In ‘Viktor Vlogdown’ neemt hij ons mee aan zee waar de familie Verhulst in deze coronatijden vertoeft. ‘Ik weet niet hoe vreselijk ze het gaan vinden dat ik hem film’, lacht Viktor.

‘Er zit een gat in uw broek’

Zijn eerste slachtoffer is zuslief Marie. Het extra baasje van Samson zit rustig in de zetel voor de tweede keer naar de aflevering van ‘De Mol’ te kijken. ‘Ik ga altijd twee keer op zoek naar aanwijzingen’, vertelt Marie. ‘Mijn hoofdverdachte is Aline!’ Ze merkte trouwens een klein vestimentair probleempje op bij haar broer. ‘Er zit een gat in uw broek’, aldus Marie. ‘We zitten in lockdown! Niemand gaat zich nu zorgen maken om een broek’, antwoordt Viktor. ‘Maar je hebt een zwarte broek aan met daaronder een witte onderbroek, dat valt keihard op’, lacht zijn zus.

De volgende die Viktor tegenkomt is zijn stiefmama Ellen. ‘We zijn haar heel dankbaar, want zij zorgt ervoor dat we elke avond heel lekker eten hebben’, vertelt Viktor die ons vervolgens toont wat de pot schaft. Van de keuken gaat hij naar de tuin waar nog twee dolle vrienden zitten: Leo en Marcel, de twee honden. Hij geeft ze eten en het is duidelijk dat de beestjes goed getraind zijn.

Onverwachte gast

Wie natuurlijk niet mag ontbreken in de video is de pater familias: Gert Verhulst. ‘Er is hier nog iemand waarvan we dachten dat we er dankzij de lockdown eindelijk vanaf zouden geraken, maar helaas is hij hier ook: James Cooke‘, lacht Viktor. Gert en James zijn aan het brainstormen over het nieuwe seizoen van ‘Gert Late Night’ dat er opnieuw zit aan te komen.

De korte video duurt zo’n vier minuutjes en is het ideale tijdverdrijf. Viktor komt heel spontaan over en doet ons meermaals goed lachen. Wij kijken nu al uit naar de tweede vlog! Het volledige filmpje kan je op de website van VIER bekijken.

Lees ook: