Home celebs BYE, BYE OCHTENDHUMEUR: Wim Opbrouck zingt zolang de quarantaine duurt elke ochtend...

BYE, BYE OCHTENDHUMEUR: Wim Opbrouck zingt zolang de quarantaine duurt elke ochtend een liedje

De perfecte manier om met het juiste been uit bed te stappen.

wim opbrouck
© VIER

De ideale manier om je dag goed te beginnen? Luidkeels een liedje meezingen! Wim Opbrouck helpt je een handje en brengt zolang de quarantaine duurt elke ochtend een oorwurm.

Iedereen probeert zijn of haar steentje bij te dragen om #blijfinuwkot zo draaglijk mogelijk te maken. Heb je het in deze coronatijden moeilijk om ‘s ochtends uit je bed te kruipen? ‘Bake Off Vlaanderen’-presentator Wim Opbrouck heeft daar iets op gevonden!

Een hart onder de riem steken

Wim gaat zolang de quarantaine duurt elke ochtend een liedje zingen en zichzelf daarbij begeleiden op de piano. Hij hoopt ons zo een hart onder de riem te steken in deze toch wel moeilijke periode. ‘Een liedje ter vertroosting, ter ondersteuning of ter hartverheffing’, aldus Wim. Deze ochtend koos hij voor het toepasselijke ‘You’ll Never Walk Alone’ van Gerry & The Pacemakers.

Hij geeft ons nog even mee dat we niet moeten letten op de misschien ietwat vreemde opnamesetting. ‘Dat heeft te maken met de huis-, tuin-, keukenmiddelen waarmee ik deze video moet realiseren, namelijk mijn telefoon.’ Smeer die keeltjes, warm je stembanden op en zing uit volle borst mee!


De filmpjes worden elke ochtend om 7u30 gepost op de website van VIER.

Lees ook: