Home Lifestyle VIER verandert profielfoto onmiddellijk na aflevering ‘De Mol’: wat wil dit zeggen?

VIER verandert profielfoto onmiddellijk na aflevering ‘De Mol’: wat wil dit zeggen?

Mollenjagers zijn het niet eens over wat de mogelijke tip betekent.

De Mol
© Facebook VIER

De zoektocht naar de Mol gaat zijn laatste week in en dat betekent dat de mogelijke hints en theorieën zich flink beginnen opstapelen. VIER gooide zondagavond nog een potentiële tip op de hoop door de profielfoto van zijn Facebookpagina onmiddellijk na de zevende aflevering te veranderen in een zwarte versie van het anders rode logo. Maar wat wil de zender hiermee zeggen?

Het lijkt er sterk op dat VIER zijn profielfoto niet zomaar veranderde. Het feit dat het rode logo rond het einduur van ‘De Mol’ plots een witte vier met een zwarte achtergrond werd – of een zwart cijfer met witte achtergrond, het is maar hoe je het bekijkt – kan volgens ons niet toevallig zijn.

Ofwel zit er een tip in de nieuwe profielfoto, ofwel wil VIER ons gewoon nog wat verwarder maken dan we al zijn. Laat ons er even van uit gaan dat men bij de zender niet zo sadistisch is, wat kan deze tip dan betekenen? Fans van het programma zijn volop aan het speculeren in de comments onder de foto.

Zwart, kruis of vier?

Zoals steeds zijn de mollenjagers het niet eens over wat de nieuwe foto betekent. Iedereen zit ondertussen in zijn goed gekozen tunneltje en wil daar voor de finale van komende zondag niet meer uit komen. Zij die Lloyd als de Mol aanduiden, zien in de zwarte vier een verwijzing naar het zwarte boekje van de West-Vlaming. Maar de tip kan ook gelinkt worden aan priester Pieter: zien we nu geen kruis in het logo? Bovendien koos Pieter in de laatste aflevering de sleutel van de hotelkamer op de vierde verdieping. De believers die Baha als Mol zien, wijzen er dan weer op dat de Gentenaar in de laatste aflevering het nummertje 4 op zijn boekje heeft wanneer Pascale het telefoonnummer van de Mol te zien krijgt. Allemaal plausibele verklaringen, toch?

Dat het moeilijk is dit jaar bewijst een poll die VIER op zijn Facebookpagina houdt. Op dit moment is Bahador de meest verdachte kandidaat met 392 stemmen, maar Lloyd zit hem op de hielen met 307 stemmen. Pieter is de Mol volgens 214 stemmers. Geen grote verschillen, dus. Dat wordt spannend zondag!

Meer ‘De Mol’: