Home Lifestyle VIDEO: waar erger jij je aan bij je partner?

VIDEO: waar erger jij je aan bij je partner?

Van vuile kousen die rondslingeren in huis, over te weinig tijd maken voor elkaar tot altijd minstens een halfuur te laat komen.

Het is vandaag valentijn en we zien ons lief zielsgraag, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat we ons ook niet af en toe – of heel vaak – ergeren aan bepaalde dingen. Wij vroegen aan jullie wat je grootste irritatie is bij je partner.

Hij/zij is lief, knap, supergrappig, intelligent, ambitieus en romantisch. Helaas slaagt diezelfde persoon er niet in om zijn/haar vuile kousen in de wasmand te smijten, werkt hij/zij veel te hard waardoor jullie bijna geen qualitytime hebben met elkaar, komt hij/zij altijd minstens een halfuur te laat of moet je hem/haar voortdurend herinneren aan jullie afspraken.

In goede en slechte tijden

Je ziet je partner graag, in goede en slechte tijden, maar dat wil niet zeggen dat je je niet af en toe serieus kan ergeren aan bepaalde dingen! Wij vroegen aan jullie wat nu jullie grootste irritaties zijn bij je schattebol. Dit waren jullie (soms hilarische) antwoorden.

Video: Anke Desmet
Interview: Herlinde Matthys

Wie toch liever de romantische toer opgaat, kan onze video met de allermooiste valentijnsboodschappen bekijken.

Lees ook: