Home Lifestyle VIDEO: wat wil jij je lief vertellen op deze Valentijnsdag?

VIDEO: wat wil jij je lief vertellen op deze Valentijnsdag?

Van 'ik zie je graag' over 'dankje dat je het al zo lang uithoudt met mij' tot 'je mag toch wat meer doen in het huishouden'.

Het is vandaag valentijn! Daarom trokken we de straat op om jullie liefste, grappigste of meest ontroerende valentijnsboodschappen bij elkaar te sprokkelen.

Al die kussende koppeltjes op straat, je Instagramfeed die overspoeld wordt met liefdevolle foto’s en de winkeletalages die uitpuilen van de rode hartjes. Dat kan maar één ding betekenen: het is vandaag valentijn! Echte tortelduifjes vieren de liefde natuurlijk elke dag van het jaar, maar dat wil niet zeggen dat we op 14 februari ons lief niet eens extra in de bloemetjes mogen zetten.

Scheetje, zoetje of lieverdje

Daarom trokken we de straat op om jullie liefste, grappigste of meest ontroerende valentijnsboodschappen bij elkaar te sprokkelen. Van ‘ik zie je graag’ over ‘dankje dat je het al zo lang uithoudt met mij’ tot ‘je mag toch wat meer doen in het huishouden’. Dit hadden jullie te vertellen aan jullie scheetje, loetje, bolleke, zoetje, lieveke, schatje, boterkoekske.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Video: Anke Desmet
Interview: Herlinde Matthys

Meer valentijninspiratie: