Home celebs Deze video’s hebben mogelijk geleid tot de beschuldigingen van Nev Schulman van...

Deze video’s hebben mogelijk geleid tot de beschuldigingen van Nev Schulman van ‘Catfish’

Een deelneemster van het programma getuigt over zijn grensoverschrijdende gedrag.

Ayissha Morgan, een meisje dat enkele jaren geleden deelnam aan het programma ‘Catfish’, publiceerde eerder deze week een reeks opmerkelijke video’s op haar YouTubekanaal. Ze getuigt over het flirterige en seksueel intimiderende gedrag van zowel presentator Nev Schulman als van een ander productielid.

Het is niet helemaal duidelijk of deze video’s de exacte reden zijn van het onderzoek naar Nev Schulmans gedrag. Het lijkt er alleszins sterk op dat de getuigenis de aanleiding vormt tot de beschuldigingen aan zijn adres. Ayissha Morgan nam deel aan seizoen 4 van ‘Catfish’ en vertelt nu dat er een aantal dubieuze dingen gebeurden tijdens de opnames van haar aflevering. Hoewel ze Nevs naam niet letterlijk noemt, gebruikt ze de naam Jack om te verwijzen naar de belangrijkste persoon in het programma.

In de video’s getuigt Morgan over de ongepaste opmerkingen die Schulman gaf en omschrijft ze momenten waarop hij ongewenst toenadering zocht tot haar. Schulman zou Morgan hebben gezegd dat hij jaar ervan kon overtuigen dat ze niet lesbisch was en wel op mannen kon vallen. Daarnaast nodigde hij haar naar verluidt herhaaldelijk uit om naar zijn hotelkamer te komen.

In een tweede video neemt het verhaal een nog verrassendere wending. Daarin vertelt Morgen namelijk hoe een meisje van de ‘Catfish’-crew haar dronken voerde en hoe ze – niet helemaal vrijwillig – met haar in bed belandde.

Het onderzoek naar Nev Schulmans wangedrag is lopende. In afwachting van uitsluitsel heeft MTV besloten de rest van het zevende seizoen voorlopig niet uit te zenden.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.