https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs ‘Catfish’-gezicht Nev Schulman stapte in het huwelijksbootje met zijn Laura

‘Catfish’-gezicht Nev Schulman stapte in het huwelijksbootje met zijn Laura

Hun kleine meisje Cleo was de grote ster!

Hoera! Deze keer rollen we de rode loper uit voor niemand minder dan Nev Schulman uit ‘Catfish‘ en zijn Laura Perlongo. De twee gaven afgelopen zaterdag het jawoord aan elkaar, en de ceremonie zag er echt on point uit. Cute!

Nev Schulman is officieel van ‘t straat. Afgelopen zaterdag stapte hij in het huwelijksbootje met zijn Laura Perlongo. De plechtigheid vond plaats in de tuin van Nevs vader. Hun negen maanden oude dochtertje Cleo James was bloemenmeisje van dienst en stal het hart van elke feestvierder. Laura en Nev kondigden hun verloving vorig jaar in mei aan, vijf maanden voor de geboorte van hun eerste kind Cleo.

Best moment from @nevschulman's incredible wedding goes to…CLEO!! ?????? #schuperinlove

A post shared by Max Joseph (@maxjoseph) on

Bye bye, ongeschreven regel

Heel wat bruiden staan erop dat de gasten absoluut geen wit dragen, maar daar trok het gezelschap van Nev en Laura zich niets van aan. Ze lapten de regel aan hun laars, want bijna iedereen verscheen in een witte uitrusting. Of misschien was dat gewoon de dresscode? Het is in elk geval eens iets anders.

#nevandlaura #schuperinlove

A post shared by Bad Influencer (@ericcahan) on

Laura gooide haar trouwboeket wel traditiegetrouw in de lucht. De dresscode van de afterparty betrof geen witte kledij, wel comfy swimwear. Het feestje ging dan ook verder op het strand. Wie droomt daar nu niet van?

#nevandlaura #schuperinlove ?#singlenolongo

A post shared by Bad Influencer (@ericcahan) on

#familygoals #schuperinlove such a beautiful family ??

A post shared by rennai wood (@thefuture_mrs_brewster) on

En last but not least: de volledige bende van ‘Catfish‘ was natuurlijk ook aanwezig. Collega Max Joseph deelde met veel plezier het kiekje van de squad. #goals

Squad/Fam! #schuperinlove

A post shared by Max Joseph (@maxjoseph) on

Lees ook: