Home celebs Nev Schulman van ‘Catfish’ beschuldigd van seksueel wangedrag

Nev Schulman van ‘Catfish’ beschuldigd van seksueel wangedrag

De opnames van het MTV-programma werden gestaakt.

Nev Schulman
© MTV

MTV heeft de opnames van het populaire programma ‘Catfish’ gestaakt nadat klachten over seksueel wangedrag van presentator Nev Schulman (33) zijn binnengekomen. ‘We nemen deze beschuldigingen erg serieus’, klinkt het bij de zender.

Momenteel loopt op MTV het zevende seizoen van ‘Catfish’, het programma waarin Nev Schulman en Max Joseph uitzoeken hoe de vork in de steel zit van de meest waanzinnige online relaties. De presentatoren en hun team waren al bezig aan een volgend seizoen, maar die opnames zijn nu (tijdelijk) stilgelegd. Schulman wordt beschuldigd van seksueel wangedrag. Het is niet duidelijk over welk gedrag het juist gaat.

Door de opnames te staken, toont MTV dat de beschuldigingen zeer serieus genomen worden. ‘We werken samen met Critical Content, het productiehuis, om een grondig onderzoek te voeren en we hebben de opnames gepauzeerd tot het einde van dat onderzoek’, vertelt een bron aan E! News.

Schulman trouwde in juli van vorig jaar met Laura Prelongo. In oktober 2016 kregen ze hun eerste kindje, dochter Cleo James.

Lees ook: