Home celebs BYE, BIEBER: ‘Selena Gomez valt voor ex-man van Jennifer Aniston’

BYE, BIEBER: ‘Selena Gomez valt voor ex-man van Jennifer Aniston’

Jennifer, die bevriend is met Sel, zou allesbehalve blij zijn met de romance tussen haar ex en de 21 jaar jongere zangeres.

Selena Gomez heeft het voor Justins, of ze nu 24 of 46 jaar zijn. De zangeres zou aan het aanpappen zijn met Justin Theroux, de acteur die pas nog scheidde van Jennifer Aniston. Die laatste zou allesbehalve opgezet zijn met de romance.

Selena en Justin

De voorbije maanden gaven Selena Gomez en Justin Bieber de Jelena-droom nog een laatste kans. Maar ondertussen zou de ‘Good For You’-zangeres Biebs al ingeruild hebben voor een oudere naamgenoot. Sel zou allang bevriend zijn met acteur Justin Theroux, maar sinds kort bloeit er volgens bronnen iets meer tussen de twee.

Life & Style Magazine vernam van insiders dat de vriendschap tussen Selena en Justin, die dezelfde manager hebben, sinds kort uitgegroeid is tot ‘iets meer’. ‘Aanvankelijk zochten ze steun bij elkaar na hun moeilijke relatiebreuken. Maar de voorbije weken zijn ze closer dan ooit geworden. Het is meer dan vriendschap geworden. Ze vallen echt voor elkaar’, aldus een bron. En dat ondanks het leeftijdsverschil van 21 jaar.

Jennifer is niet blij

Justin Theroux en Jennifer Aniston kondigden in februari hun scheiding na nog geen drie jaar huwelijk aan. De actrice, die ook dezelfde manager als Justin en Selena heeft, zou niet blij zijn met deze nieuwe romance van haar ex, vooral niet omdat ze Sel als een vriendin beschouwt. De zangeres zei ooit dat Aniston als een mentor is voor haar. ‘Ik kan alle dialogen die ze ooit in een film heeft gezegd meezeggen. Mijn vrienden zeiden altijd: wow, je bent echt door haar geobsedeerd’, zei Sel. Iets beginnen met haar ex-echtgenoot zou volgens Jennifer dan ook not done zijn.

De geruchten over Justin Theroux en Selena Gomez doen al een tijdje de ronde. In februari, enkele weken na de aankondiging van zijn scheiding, postte de ‘The Girl on the Train’-acteur enkele foto’s met hondjes op Instagram en gebruikte daaronder de hashtag #selenagomez. De laatste, lange hashtag onder het bericht verwijst eveneens naar Sel. People Magazine schreef toen dat Aniston furieus was over het openbare geflirt van de twee.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer celebnieuws: