Home celebs ZIEN: Penélope Cruz deelt een make-upvrije selfie en wij zijn sprakeloos

ZIEN: Penélope Cruz deelt een make-upvrije selfie en wij zijn sprakeloos

De actrice is inmiddels 44 en heeft een babyhuidje om jaloers op te zijn.

© Photo News

Actrice Penélope Cruz, bij vrienden beter bekend als Pe, schittert momenteel op de rode loper van het Cannes Film Festival 2018. Hoewel ze 24/7 een make-upartieste en styliste tot haar beschikking heeft, bewijst een recente selfie van de 44-jarige Hollywoodster dat ze er ook zonder glamteam fan-tas-tisch uitziet.

De nieuwe film ‘Everybody Knows‘, waarin Penélope Cruz de hoofdrol vertolkt aan de zijde van haar man Javier Bardem, krijgt nu al Oscar-buzz op het Cannes Film Festival. Hoe kan het ook anders wanneer zowel de regisseur als de hoofdrolspelers reeds een Oscar op hun naam hebben staan. De Iraanse filmmaker Asghar Farhadi heeft zelfs twee gouden beeldjes op zijn boekenkast prijken!

Het laatste nieuwtje dat uit het zuiden van Frankrijk komt overgewaaid, gaat niet over acteerprestaties, maar wel over skincare. De flawless huid van de 44-jarige actrice doet namelijk letterlijk monden openvallen.

Perfecte huid begint bij je voeding

Penélope Cruz werd niet van de ene dag op de andere wakker met een stralende huid. Ze is in haar dagelijkse leven sterk gefocust op het gezond houden van haar huid en daar is de mama van twee heel open over. Vorig jaar vertelde de actrice in een interview aan de Britse Vogue dat ze veel leest over het verband tussen onze voeding en de invloed op onze huid. ‘Ik ben er zeer gepassioneerd over. Ik geloof echt dat onze maag werkt als een tweede brein’, vertelde ze destijds.

De Oscarwinnares is naar eigen zeggen een grote voorstander van voedingssupplementen. ‘Maar ze moeten wel van goede kwaliteit zijn. Ik heb het niet zo voor die algemene multivitaminetabletten.’ Tweemaal per jaar laat ze door een specialist nakijken of er bepaalde stoffen zijn waar ze een tekort aan heeft, en afhankelijk van het onderzoek past ze haar supplementen aan.

Toegegeven, het klinkt als veel onderhoud, maar waneer we de fantastische selfie op Cruz’ Instagram zien, werpt haar aanpak duidelijk z’n vruchten af. Oordeel vooral zelf:

Wil je zelf ook een mooie huid? Lees dan zeker onze handleiding voor een goede skincareroutine en geef deze zes slechte gewoonten op. Zo post jij binnenkort ook een flawless make-upvrije selfie!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.