Home celebs Jennifer Aniston en Justin Theroux zetten na 3 jaar een punt achter...

Jennifer Aniston en Justin Theroux zetten na 3 jaar een punt achter hun huwelijk

De twee leerden elkaar in 2011 kennen.

Photocall of "Series Mania" held at cinema Grand Rex in Paris. Jennifer Aniston;Justin Theroux PICTURE NOT INCLUDED IN THE CONTRACT. ! Only BELGIUM !

Troubles in paradise ten huize Aniston-Theroux. Jennifer en haar man Justin hebben namelijk besloten om de scheiding aan te vragen. Het koppel gaf elkaar in 2015 het jawoord, maar aan dat sprookje komt nu al een einde.

Actrice Jennifer Aniston (49), beter bekend als Rachel uit ‘Friends’, en acteur Justin Theroux (46) zetten na een kleine drie jaar een punt achter hun relatie. Dat vertellen de twee in een gezamenlijke verklaring. ‘We hebben besloten om als vrienden uit elkaar te gaan. Deze beslissing werd eind vorig jaar gemaakt met wederzijdse instemming’, klinkt het in de mededeling.

Tweede scheiding

Jennifer en Justin leerden elkaar in 2011 kennen op de set van de film ‘Tropic Thunder‘. Maar een jaar later, op de set van ‘Wanderlust‘, sloeg de vonk pas echt over. In 2015 gaven ze elkaar – in het geheim – het jawoord in Los Angeles. Maar aan dat huwelijk komt nu een einde…

Voor Justin Theroux was het zijn eerste huwelijk, maar Jennifer Aniston stapte in het verleden al in het huwelijksbootje met Brad Pitt. Aangezien die laatste nu ook single is, hopen vele Twitteraars dat deze tortelduifjes elkaar opnieuw zullen vinden.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.