Home Lifestyle Vernoem een slang naar je vervelende ex voor valentijn

Vernoem een slang naar je vervelende ex voor valentijn

De perfecte wraak.

© oleg ivanov via unsplash & instagram @wildlifesydneyzoo

Wil je liever wraak nemen in plaats van de liefde te vieren op deze Valentijnsdag? Vernoem dan een smerige slang naar je ergerlijke ex!

Komende donderdag, 14 februari, vieren alle gelukkige stelletjes dé dag van de liefde: valentijn. Heb je geen zin om te feesten en zou je veel liever wraak nemen op een van je verschrikkelijke exen? Dat kan nu op een heel onschuldige, maar toch geniale manier.

De zoo van Sydney geeft je namelijk de mogelijkheid om een slang naar je ex te vernoemen. Het beestje is een bruine slang, wat een van de meest giftige ter wereld is. Komt die beschrijving perfect overeen met het karakter van je ex? Aarzel dan niet en doe mee aan de wedstrijd.

Goede doel steunen én wraak nemen

Het enige wat je moet doen is één Australische dollar of iets meer dan een halve euro – meer bepaald 0,63 euro – storten aan het Wild Life Conservation Fund, en vertellen waarom jouw de ex de grootste slang is. De dierentuin trekt op 14 februari de ongelukkige naam uit alle inzendingen.

Het goede doel steunen én wraak nemen op je ex in één klap? Klinkt als het perfecte valentijnscadeautje voor jezelf dit jaar. Alle info en meedoen tot 13 februari om middernacht kan op de website van de zoo. Wie weet kruipt er dan binnenkort een Thomas of Arne rond in deze Australische zoo.

Je krijgt een certificaat van de slang zijn nieuwe naam én je mag het beestje elke dag bezoeken, want je krijgt een gratis jaarabonnement voor de Wild Life Sydney Zoo.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: