Home Lifestyle ZIEN: verklapt Nikolaj ‘Jaime Lannister’ Coster-Waldau het einde van ‘Game of Thrones’?!

ZIEN: verklapt Nikolaj ‘Jaime Lannister’ Coster-Waldau het einde van ‘Game of Thrones’?!

Spoiler alert!

© hbo

Nikolaj Coster-Waldau, beter bekend als Jaime Lannister in ‘Game of Thrones’, was onlangs te gast in de talkshow van Ellen DeGeneres. Daar vertelde hij volgens fans een gigantische spoiler over het einde van de reeks.

De grote finale van ‘Game of Thrones’ komt steeds dichterbij – nog twee (!) keer slapen -, en presentatoren overal ter wereld proberen iets te ontfutselen aan de hoofdrolspelers. Zo was Nikolaj Coster-Waldau, die Jaime Lannister vertolkt in de populaire serie, te gast in de talkshow van Ellen DeGeneres. Ook zij wilde natuurlijk iets te weten komen over dat allerlaatste seizoen, en Jaime praatte volgens heel wat fans helaas zijn mond voorbij…

Three-Eyed Raven

Hou je niet van (eventuele) spoilers, lees dan zéker niet verder. Ellen vroeg aan de blonde acteur om de show in dertig seconden samen te vatten. ‘Er is een jongen die de weg een beetje kwijt is en hulp nodig heeft’, aldus Nikolaj. ‘Een man, Jaime Lannister, helpt hem door hem uit een raam te duwen. Hij valt op de grond en realiseert dat hij iets moet doen met zijn leven. Zo wordt hij de Three-Eyed Raven – een magisch wezen dat de toekomst kan zien – , hij kijkt terug en hij helpt de wereld te redden. En dit allemaal dankzij de geweldige man, Jaime Lannister.’

Bij dat voorlaatste zinnetje ging hij volgens fans de mist in. Nikolaj zegt namelijk dat Bran Stark de wereld zal redden. Aangezien de jongen dat in de vorige seizoenen nog niet heeft gedaan, impliceert dat dus dat de Night King zal verslagen worden in het achtste seizoen. Volgens fans zal Bran dus in de toekomst zien dat ze de strijd verloren tegen de White Walkers, daardoor zullen ze het anders aanpakken en toch winnen. Oordeel zelf maar, en kijk naar onderstaande video vanaf 5:11.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Krijgen we na zeven seizoenen waar hoofdpersonages volledig onverwacht en genadeloos het hoofd werden afgehakt of neergestoken werden toch gewoon een happy end? We houden van ‘they lived happily ever after‘, maar bij ‘Game of Thrones’ verwachten we toch een tikkeltje meer drama en bloed… Maar ja, net als Jon Snow: we know nothing. Afwachten dus!

Lees ook: