Home Lifestyle BUCKETLIST: 7 verborgen plekjes in België die we regelmatig op TikTok zien...

BUCKETLIST: 7 verborgen plekjes in België die we regelmatig op TikTok zien passeren

Verborgen plekjes België TikTok
© Emran Yousof & victor malyushev via Unsplash

Van tips om je witte sneakers weer proper te maken over een trucje om de ruimte in je kleerkast beter te benutten tot een handige manier om een taart aan te snijden: we hebben al ontzettend veel dingen geleerd op TikTok. En wat je intussen waarschijnlijk ook al gezien hebt, is dat Belgische TikTokkers de afgelopen zomer tijdens hun staycation massaal op zoek gingen naar verborgen plekjes. En wie zoekt, die vindt, want het videoplatform ontploft van de hidden gems in ons land. Kan jij ze vinden?

De plekjes bewijzen nog maar eens hoe mooi ons Belgenlandje is. Het zou zonde zijn om de waarde van deze pareltjes te verliezen en daarom vragen we je om ze op een respectvolle manier te bezoeken. Dat betekent: geen afval achterlaten, de richtlijnen volgen, en geen schade aanrichten. Laten we er met z’n allen lief voor zijn, zodat we er nog lang van kunnen genieten. Enjoy!

1. La Maison d’Hary Cot, Wéris

Voor een ‘Harry Potter’-belevenis hoef je niet helemaal naar Londen te reizen, want in het Waalse dorpje Wéris staat een huisje dat betoverd lijkt te zijn door Harry, Ron en Hermelien. La Maison d’Hary Cot was jarenlang een befaamd restaurant, maar heeft de deuren als gevolg van de coronacrisis helaas moeten sluiten. Het gebouw staat er momenteel verlaten bij, maar je kan er wel nog altijd een kijkje gaan nemen en de betoverende groene omgeving rond het tovenaarshuisje al wandelend ontdekken.

Wil je verder lezen?
Meld je dan aan of maak hieronder gratis een profiel aan. Zo krijg je toegang tot al onze verhalen. Veel leesplezier!
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut
& lees alle artikels van Flair!