Home Lifestyle Netflix deelt grappige update over het derde seizoen van ‘You’

Netflix deelt grappige update over het derde seizoen van ‘You’

De foto (inclusief caption) was alvast héél toepasselijk.

derde seizoen you
© Netflix

Voor fans van Joe Goldberg (Penn Badgley) uit ‘You’ hebben we goed nieuws vandaag. Netflix deelde een update over het derde seizoen van de populaire serie en dat deed het streamingplatform uiteraard op gepaste wijze.

Op het Instagramaccount van ‘You’ is er voor de eerste keer in meer dan een maand tijd een nieuwe foto verschenen. Eentje die trouwens goed nieuws met zich meebrengt, want de productie voor het derde seizoen is opnieuw begonnen. Hoera!

Op de foto in kwestie zien we acteur Penn Badgley die de rol van Joe Goldberg speelt in de reeks. De acteur zelf heeft bovendien een erg passend mondmasker aan. Zo staat er ‘Hello You’ op te lezen. In de caption kunnen we dan weer het volgende lezen: ‘Wij adviseren om elk moment minstens anderhalve meter afstand te houden van Joe Goldberg. De productie van het derde seizoen van “You” is officieel hervat’.

View this post on Instagram

We recommend you stay at least 6 feet from Joe Goldberg at all times. YOU S3 is back in production.

A post shared by YOU (@younetflix) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Goed nieuws dus voor fans van de serie, want de productie was eigenlijk al begonnen in februari. Wanneer het derde seizoen van ‘You’ precies op Netflix zal verschijnen, is nog niet duidelijk. Eerder werd wel al bekendgemaakt dat Joe Goldberg in 2021 zou terugkeren naar het streamingplatform. Wat we nog weten, is dat seizoen drie uit tien afleveringen bestaat en dat er een aantal nieuwe personages hun opwachting maken. Can’t wait!

Lees ook: