Home Lifestyle Twitterend Vlaanderen is opnieuw vol lof over Dieter Coppens in ‘Down the...

Twitterend Vlaanderen is opnieuw vol lof over Dieter Coppens in ‘Down the Road’

Maar ook Kevin weet hoe hij de harten van iedereen kan veroveren.

Week na week wint Dieter Coppens sympathie bij kijkend Vlaanderen dankzij het programma ‘Down the Road’. De neef van Mathias en Staf Coppens vertrok samen met zes mensen met het syndroom van Down op reis en op Twitter regent het complimenten voor hem.

Complimenten in overvloed

Gisteren stond de zevende aflevering van ‘Down the Road‘ op de planning bij Eén. Vorige week eindigde de aflevering met een cliffhanger van formaat. Lisa voelde zich namelijk niet zo goed en verloor het bewustzijn. Dieter reed samen met haar en Kevin naar de dokter voor een grondig onderzoek. Dieter was er zelf niet gerust in, maar hij was blij met de steun van Kevin.

Gelukkig kwam alles goed met Lisa en toen de bende weer compleet was, namen de emoties bij enkelen de bovenhand. Maar zoals altijd stond Dieter klaar voor de nodige knuffels en juiste woorden.

En niet alle pluimen gingen gisteren naar Dieter, ook Kevin weet hoe hij de harten van kijkend Vlaanderen moet veroveren. Wij weten zeker dat zijn liefde voor eten daar voor iets tussen zit.

Omdat de bende wat ontspanning kon gebruiken, nam Dieter iedereen mee naar een dorpsfeest. En daar hoort natuurlijk een potje dans en drank bij.

En als we Twitter mogen geloven, is dit programma zeker de moeite waard om op woensdagavond thuis te blijven.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.