Home Lifestyle ZIEN: 19 (h)eerlijke tweets over het programma ‘Down the Road’

ZIEN: 19 (h)eerlijke tweets over het programma ‘Down the Road’

'Misschien hebben wij allemaal gewoon een chromosoom te weinig?'

Als we Twitter mogen geloven, is het Eén-programma ‘Down the Road’ de moeite om op woensdagavond achter onze televisie te kruipen. De serie gaat over 6 volwassenen met het syndroom van Down die samen met Dieter Coppens de reis van hun leven maken.

Gisteren was het tijd voor de vijfde aflevering van ‘Down the Road‘. De bende van 6 volwassenen met het syndroom van Down krijgt steeds meer sympathie van kijkend Vlaanderen. Dieter Coppens maakt samen met hen een roadtrip door maar liefst 7 landen. Tijdens deze onvergetelijke reis verleggen ze hun grenzen, genieten ze van de uitdagingen en botsen ze soms op hun koppige karakter. Maar dat laatste weten de kijkers duidelijk te appreciëren.

Luxe à volonté

Kevin, Martijn, Pieter, Hélène, Lore en Lisa mochten gisteren logeren in een historisch kasteel. Ze werden op hun wenken bediend en sloten de avond af met een chic bal. En bij dit koninklijk gedoe hoort natuurlijk aangepaste kleding. Al was Kevin niet echt te vinden voor deze luxueuze outfits

En over het hapje – escargots – is hij al helemaal niet te spreken!

De anders ietwat verlegen Hélène voelde zich dan wel helemaal thuis tijdens het feestje.

Knuffels voor Pieter

Na al die pracht en praal werd het Franse kasteel ingeruild voor een simpele tent en een kampvuur. Maar toen werd de feestvreugde verstoord. Pieter kreeg namelijk triestig nieuws: zijn oma was gestorven. Gelukkig kon Pieter wel rekenen op de steun maar vooral dé juiste woorden van zijn vrienden. Smelt!

Complimenten

En ook na de vijfde aflevering stromen de complimenten voor de programmamakers en Dieter opnieuw binnen. Yep, het programma vol emoties en vreugde doet je echt nadenken over het leven. Wat een (h)eerlijk televisiemoment!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.