Home Lifestyle ZIEN: Dieter Coppens legt uit wat lepeltje-lepeltje is in ‘Down the Road’

ZIEN: Dieter Coppens legt uit wat lepeltje-lepeltje is in ‘Down the Road’

Dit is ongetwijfeld het meest hilarische fragment van de serie!

In het Eén-programma ‘Down the Road’ gaat Dieter Coppens op reis met zes volwassenen met het syndroom van Down. De bende beleeft heel wat plezier, maar Kevin zorgde gisteren sowieso voor het leukste moment uit de serie. ‘Gaan wij lepeltje-lepeltje liggen?’

Het programma ‘Down the Road‘ bezorgt ons elke woensdag een warme televisieavond. Dieter Coppens neemt in de serie zes volwassenen met het syndroom van Down mee op reis. Er worden al snel hechte vriendschappen gesloten, maar er is ook plaats voor de keiharde realiteit, vlinders, ruzie én enkele hilarische fragmenten. En Dieters uitleg over hoe lepeltje-lepeltje werkt, plaatsen wij graag onder die laatste categorie.

Vorkje-vorkje?

Gisteren maakten Dieter en de 33-jarige Kevin het net voor het slapengaan extra gezellig. Het woord lepeltje-lepeltje schoot meteen binnen bij Kevin, maar Dieter wilde hem toch de juiste betekenis van het woord uitleggen. Na enkele lachbuien denkt Kevin het begrepen te hebben en wil hij meteen een demonstratie van vorkje-vorkje. GE-WEL-DIG!

‘Down the Road’ is elke woensdagavond om 20u35 te zien bij Eén.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.