Home Lifestyle ZIEN: mama’s zingen samen met hun downkindjes de longen uit hun lijf...

ZIEN: mama’s zingen samen met hun downkindjes de longen uit hun lijf in deze Carpool Karaoke

Smelt!

YOUTUBE

Het was gisteren Wereld Downsyndroomdag, en ter ere daarvan namen 50 mama’s samen met hun downkindjes een zalige video op. Ze zingen luidkeels mee op een liedje in de auto en willen zo positieve aandacht vragen voor mensen die 1 extra chromosoom hebben.

Carpool Karaoke is een onderdeel van ‘The Late Late Show’ met James Corden. Hij nodigt steeds bekende sterren uit die samen met hem liedjes zingen in de auto en antwoorden geven op de gekste vragen. Voor Wereld Downsyndroomdag besloten verschillende mama’s hetzelfde te doen, maar met hun vierjarige kindjes die het syndroom van Down hebben.

Hartverwarmend

Ze willen hiermee aantonen dat dit net zo tof is als een ‘gewone’ Carpool Karaoke. Onder het motto ‘Wouldn’t Change a Thing’ geven ze te kennen dat ze hun kinderen niet zouden willen veranderen, maar ze zouden wel de wereld willen veranderen voor hun kids. Amen! Je ziet de moeders een soort gebarentaal doen, Makaton, die de kindjes helpt met hun communicatie.

Huilen

De video, die ons zelfs deed smelten op deze koude maartdag, ging ondertussen al de wereld rond. De reacties zijn positief en hartverwarmend. James Corden reageerde op het filmpje: ‘Dit is de mooiste Carpool Karaoke ooit’, aldus de presentator. ‘Ik moest ervan huilen.’ Ook de zangeres van het liedje ‘A Thousand Years’ dat te horen is, deelde de video. ‘Ik ben zo vereerd dat ze mijn liedje kozen’, aldus Christina Perri. ‘Dit is geweldig!’

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.