Home Lifestyle Wordt ‘Trumping’ de nieuwste trend op Tinder?

Wordt ‘Trumping’ de nieuwste trend op Tinder?

Het is nog erger dan 'ghosting', als je 't ons vraagt.

© Belga

President Donald Trump is niet echt populair bij een groot deel van de Amerikanen, om het zacht uit te drukken. Maar volgens een Tindergebruiker kan je de negativiteit die rond hem heerst in je voordeel gebruiken. ‘Trumping‘ wordt als het aan hem ligt zelfs de nieuwste trend op Tinder.

Volgens Daniel, een fervent Tindergebruiker, is ‘Trumping‘ de meest efficiënte manier om af te komen van iemand met wie je praat op de datingapp. Je hoeft hiervoor de persoon niet eens zelf af te wijzen, de mensen zullen spontaan weglopen.

Wat is ‘Trumping’?

Je kan door te liegen dat je op president Donald Trump hebt gestemd, iemands interesse in jou doen kelderen met slechts één bericht. Daniel vindt het handiger dan zelf iemand te vertellen dat hij niet meer geïnteresseerd is in het gesprek. Om zijn punt te bewijzen, postte hij onderstaand screenshot op Twitter van een reactie die hij op deze ‘mededeling’ kreeg op Tinder.

Al is de respons die hij kreeg om zijn ‘Trumping’ veel te heftig, past dit in het rijtje van dingen die je best vermijdt online, net zoals ‘ghosting‘. Als je het ons vraagt, is de beste manier nog altijd om gewoon eerlijk te blijven als je geen interesse hebt in iemand, in plaats van dit soort ‘geniale’ hacks te verzinnen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.