Home Lifestyle Facebook gaat Tinder achterna met hun nieuwste applicatie

Facebook gaat Tinder achterna met hun nieuwste applicatie

Binnenkort helpt ook Facebook je aan een lief

Facebook

Ben jij single and ready to mingle? Vergeet Tinder dan maar gewoon, want de ware kan je vanaf nu met een beetje hulp van onze goede vriend Facebook vinden. Enter: Meet up.

Meet up is duidelijk gebaseerd op de datingapp Tinder, en zal zichtbaar zijn in Facebook Messenger. Het doel van de applicatie? Mensen die al Facebookvrienden zijn een duwtje in de rug geven en ze aanmoedigen om in het echte leven af te spreken. Enige nadeel? Momenteel hebben nog maar weinig mensen toegang tot deze tool, want hij is voorlopig alleen beschikbaar in Toronto en Nieuw-Zeeland. Gelukkig kunnen we jullie wél al vertellen hoe hij in zijn werk gaat.

Wil je graag met iemand afspreken?

Meet up gaat gebruikers voorstellen om in real life af te spreken met hun Facebookvrienden. Zo krijg je op een bepaald moment de vraag: ‘Wil jij deze week met … afspreken?’ Vervolgens kan je zelf kiezen of je op het voorstel wil ingaan door te antwoorden met ja of nee. Wil je liever niet afspreken? Dan krijgt de andere persoon dat niet te zien, en dat is natuurlijk ook andersom het geval. Als jullie allebei toestemmen, dan krijg je wél het antwoord te zien. Net zoals bij Tinder, alleen krijg je hier geen krampen in je wijsvinger van al dat swipen. Handig!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.