Home Lifestyle #TRENDING: Twitter reageert massaal op foutje in ‘Familie’

#TRENDING: Twitter reageert massaal op foutje in ‘Familie’

Viel het jou ook meteen op?

Wie gisteren naar ‘Familie‘ keek, werd plotseling verrast met ondertitels. En dat zonder Teletekst! Dat detail sprong trouwe fans meteen in het oog, en die namen er al snel hun Twitterpagina bij. De hashtag #vtmfamilie werd als gevolg gretig gebruikt.

Na de intro van ‘Familie‘ verschenen er gisteren plots ondertitels bij de populaire VTM-soap. Verwarring alom bij de meeste kijkers. Die zwierden dan ook hun Twitterpagina open, en in no time werd de hashtag #vtmfamilie populair.

Maar naast die positieve reacties spuwden enkele mensen ook hun gal op sociale media. ‘Ik wens iedereen voor de feestdagen veel vreugde, liefde, geluk, een goede gezondheid EN “FAMILIE” ZONDER ONDERTITELS’, schreef iemand. En er waren nog meer mensen die niet konden lachen met de ondertitels…

Reactie VTM

Maar wat we ons vooral afvragen: was dit een technische fout of probeerde VTM iets nieuws? ‘Het ging om een technisch probleem‘, vertelt Peter Van Camp van Medialaan aan het Nieuwsblad. ‘Het antennesignaal was nog aan de ondertiteling gekoppeld. Het was een eenmalig probleem.’ Ook op Twitter biedt VTM zijn excuses aan.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.