Home Lifestyle Film ZIEN: bizarre trailer van Netflixfilm ‘Eurovision Song Contest: The Story Of Fire...

ZIEN: bizarre trailer van Netflixfilm ‘Eurovision Song Contest: The Story Of Fire Saga’

De film lijkt, net zoals de acts op het grootste muziekcircus ter wereld, een beetje over the top.

eurovision
© netflix

Het Eurovisiesongfestival ging dit jaar helaas door de coronacrisis niet door. Netflix brengt op 26 juni wel een film uit over het grootste muziekcircus ter wereld. De streamingdienst loste nu de trailer van ‘Eurovision Song Contest: The Story Of Fire Saga’ en die is om het met één woord te omschrijven: bizar!

We kregen midden mei al de eerste beelden te zien van de Netflixfilm ‘Eurovision Song Contest: The Story Of Fire Saga’. Daarin vertegenwoordigen twee artiesten uit IJsland hun land op het Eurovisieongfestival met het liedje ‘Volcano Man‘ en die videoclip mochten we al bewonderen. De artiesten verantwoordelijk voor deze oorwurm zijn Sigrit Ericksdottir en Lars Ericksson, gespeeld door respectievelijk Rachel McAdams en Will Ferrell. Als we heel eerlijk zijn, kregen we toen al een beetje de kriebels toen we die laatste hoorden zingen in een heel gekke outfit.

Eigenaardig accent en een cameltoe

De streamingdienst loste nu de volledige trailer van de film en onze twijfels of dit een schot in de roos zal worden, zijn alleen nog maar toegenomen. De verhaallijn, twee artiesten die hun droom najagen en daar alles voor doen, lijkt wel nog goed en zal vele Eurosongfans kunnen bekoren. Maar de humor en de dialogen zijn ontzettend vreemd en dat is nog zacht uitgedrukt. Zo zien we Will in een beschamende gevechtscène, probeert Rachel een cameltoe te maken in haar podiumoutfit en hebben ze allebei een eigenaardig accent dat voor IJslands moet doorgaan.

De meningen online blijven ook verdeeld. Van ‘Ik hou van het Eurovisiesongfestival, maar wat is dit?! We hebben geen Amerikaanse film nodig over de beste Europese muziekwedstrijd?’ over ‘Dit lijkt wel een grap’ tot ‘Ik kan niet wachten om te kijken’. Benieuwd wat je mag verwachten? Bekijk dan zeker onderstaande trailer en oordeel zelf.

‘Eurovision Song Contest: The Story Of Fire Saga’ is vanaf 26 juni beschikbaar op Netflix.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.