Home Lifestyle Film ZIEN: Pennywise is terug en lijkt enger dan ooit in de trailer...

ZIEN: Pennywise is terug en lijkt enger dan ooit in de trailer voor ‘It: Chapter Two’

'For 27 years, I've dreamt of you. I've craved you. I've missed you.'

it 2
© Warner Bros. Pictures

Sinds aan het einde van ‘It’ uit 2017 de woorden ‘Chapter One’ verschenen, kijken horrorfans uit naar het tweede deel. In september is ‘It: Chapter Two’ er eindelijk. De trailer doet alvast vermoeden dat dit tweede hoofdstuk een niveautje enger is dan zijn voorganger.

27 jaar nadat de Losers Club Pennywise dacht te hebben verslagen, keert de killerclown terug naar Derry. De ondertussen volwassen vrienden komen samen om opnieuw de strijd aan te gaan, en dat lijkt een bloederige te worden, als we de trailer mogen geloven. James McAvoy en Jessica Chastain spelen love birds Bill en Beverly, en Bill Skarsgård kruipt opnieuw in het clownspak van Pennywise.

Enger dan ooit

Skarsgård zei onlangs in een interview dat Pennywise in dit tweede deel enger en bozer is dan ooit. De clown werd 27 jaar eerder verslagen door de Losers Club en kan die nederlaag moeilijk verkroppen. Zijn wraak zal dus zoet zijn. De trailer lijkt de stelling van de Zweedse acteur te bevestigen. Vanaf woensdag 4 september kan je in de cinema oordelen of hij gelijk heeft.

Meer films om te zien:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.